Etuovi viinikka

Myytävät asunnot Viinikka, Tampere: 14 kpl – Etuovi.com

Myytävät asunnot Viinikka, Tampere: 15 kpl – Etuovi.com

Etuovi.com:issa on juuri nyt 14 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Viinikka, Tampere. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Etuovi.com:issa on juuri nyt 15 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Viinikka, Tampere. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Myytävät asunnot Viinikka, Parkano: 4 kpl – Etuovi.com

Etuovi.com:issa on juuri nyt 4 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Viinikka, Parkano. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Tampere, Viinikka, Narvanraitti 17 – Etuovi.com 20405368

Myydään Omakotitalo, Yli 5 huonetta – Tampere, Viinikka, Narvanraitti 17 – Etuovi.com 20405368

Narvanraitti 17, Viinikka, Tampere. Hinta. 998 000 €. Koko. 194 / 358,5 m² …

Tutustu myytävään kohteeseen: Omakotitalo, 3-6mh, k, oh, psh / khh, s x2, th x2, kirjasto, kph / wc x3, erill. wc x2, vh x3, kuisti x2, ter. + autotalli, 194 m², 998 000 € – Tampere, Viinikka, Narvanraitti 17. Löydä uusi kotisi jo tänään!

Katso asuntojen hinnat ja Viinikka – Parkano asuinalueena

Asuminen alueella Viinikka – Parkano: Katso asuntojen hinnat ja Viinikka – Parkano asuinalueena – Etuovi.com

Etuovi.com on Suomen suosituin ja tunnetuin asuntojen markkinapaikka. Meiltä löydät 83 107 ilmoitusta. Anna palautetta. Tietoa palvelustaUsein kysytyt …

Katso myytävät asunnot paikassa Viinikka, Parkano! Etuovi.comissa on myynnissä juuri nyt 4 kohdetta. Helppo haku auttaa löytämään juuri sinulle sopivat myytävät asunnot. Viinikka, Parkano tarjoaa runsaan valikoiman erityyppisiä ja -hintaisia asuntoja. Löytyykö niiden joukosta sinun uusi kotisi? Katso heti!

Myytävät uudiskohteet Viinikka, Parkano: 0 kpl – Etuovi.com

Etuovi.com:issa on juuri nyt 0 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot – Uudiskohteet alueella Viinikka, Parkano. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo …

Etuovi.com:issa on juuri nyt 0 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot – Uudiskohteet alueella Viinikka, Parkano. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Tampere, Viinikka, Kurjentaival 41 B – Etuovi.com u67979

Myydään Kerrostalo, Yksiö – Tampere, Viinikka, Kurjentaival 41 B – Etuovi.com u67979

Upea ja uniikki v.1920 valmistunut talo, mikä on arkkitehtuurillisesti ainutlaatuinen Viinikan idyllisellä puutaloalueelta. Asunto-osuuskunta Kurjenportti …

Tutustu myytävään kohteeseen: Kerrostalo, 1h + k + kph / wc, 43 m², 124 000 € – Tampere, Viinikka, Kurjentaival 41 B. Löydä uusi kotisi jo tänään!

Myytävät asunnot Viinikka, Kauhava: 0 kpl – Etuovi.com

Etuovi.com:issa on juuri nyt 0 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Viinikka, Kauhava. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Myydään Kerrostalo, Kaksio – Tampere, Viinikka, Viinikankatu 26

Myydään Kerrostalo, Kaksio – Tampere, Viinikka, Viinikankatu 26 – Etuovi.com 21612238

Etuovi.comin ja Profinderin tarjoamaa alueen paikallistietoa. Palvelun tiedot perustuvat Profinderin dataan eivätkö ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä. Matka- …

Tutustu myytävään kohteeseen: Kerrostalo, 2h, k, kph, 58 m², 127 000 € – Tampere, Viinikka, Viinikankatu 26. Löydä uusi kotisi jo tänään!

Keywords: etuovi viinikka