Ikea askartelu

Piirtäminen & askartelu – Askartelutarvikkeet – IKEA

Piirtäminen & askartelu – Askartelutarvikkeet – IKEA

Askartelu ja piirtäminen on kivaa! Askartelutarvikkeet ovat monien lasten suosikkiasioita maailmassa. Esimerkiksi piirtäminen on luovaa touhua. Tutustu!

Leikkisiä askarteluohjeita ja muita puuhia – IKEA

Innostu askartelusta ja koristele koti koristenauhalla, jossa lapset pitävät toisiaan kädestä. Se muistuttaakin meitä kaikkia leikin tärkeydestä!

Aina on aikaa leikkiä! Katso tästä ideoita perheen yhteisiin askarteluprojekteihin ja jumppahetkiin. Leikkimällä me vahvistamme sidettä välillämme, kasvamme, opimme ja pidämme samalla hauskaa.

MÅLA Paperisetti, eri värejä/eri kokoja – IKEA

MÅLA Paperisetti, eri värejä eri värejä, eri kokoja eri kokoja – IKEA

Lelut & leikkiminen. Lelujen säilytys Piirtäminen & askartelu Pehmolelut Roolileikit Liikunnalliset leikit Puulelut Lastenkirjat Leikkiteltat …

MÅLA Paperisetti, eri värejä eri värejä, eri kokoja eri kokoja. MÅLA-sarjassa on kaikki, mitä lapsi tarvitsee, kun luovuus herää. Maalaa! Leikkaa! Piirrä! Kyse on hauskanpidosta ja maailman tutkimisesta lapsen oman mielikuvituksen kautta – rajoituksia ei ole!

MÅLA Värikynä, eri värejä – IKEA

MÅLA Värikynä, eri värejä MÅLA-sarjassa on kaikki, mitä lapsi tarvitsee, kun luovuus herää. Maalaa! Leikkaa! Piirrä! Kyse on hauskanpidosta ja maailman tutkimisesta lapsen oman mielikuvituksen kautta – rajoituksia ei ole! Suunniteltu lapsen käteen sopiviksi.

MÅLA Pahvikaupunkisetti 10 osaa – IKEA

MÅLA Pahvikaupunkisetti 10 osaa Täydellinen lahja pienille arkkitehdin aluille. Näistä pahviaihioista lapsi pystyy hetkessä taittelemaan ja rakentamaan pienen kaupungin. Rakennukset voi myös värittää lempiväreillä. Käsillä tekeminen parantaa lapsen oppimiskykyä ja hienomotorisia taitoja.

MÅLA Piirustuspaperirulla, 30 m – IKEA

MÅLA Piirustuspaperirulla, 30 m. MÅLA-sarjassa on kaikki, mitä lapsi tarvitsee, kun luovuus herää. Maalaa! Leikkaa! Piirrä! Kyse on hauskanpidosta ja maailman tutkimisesta lapsen oman mielikuvituksen kautta – rajoituksia ei ole!

MÅLA Paperirullapidike ja säilytystila – IKEA

MÅLA Paperirullapidike ja säilytystila Jokaisen pikkutaiteilijan unelma. Mukana on piirustuspaperirulla, kyniä ja vahaliituja. Kun piirustus on valmis, lapsen on helppo repäistä se irti rullasta punaista leikkuria vasten. Yhteinen teline paperirullalle, kynille ja väreille.

MÅLA Peiteväri, eri värejä, 400 ml – IKEA

MÅLA Peiteväri, eri värejä, 400 ml MÅLA-sarjassa on kaikki, mitä lapsi tarvitsee, kun luovuus herää. Maalaa! Leikkaa! Piirrä! Kyse on hauskanpidosta ja maailman tutkimisesta lapsen oman mielikuvituksen kautta – rajoituksia ei ole!

Lelut – Laadukkaat ja edulliset lasten lelut – IKEA

Lelut – Laadukkaat ja edulliset lasten lelut – IKEA

Lelut ja leikkiminen ovat lasten työtä. Hauskat ja turvalliset lelut ovat lasten mieleen ja kannustavat mielikuvitusleikkiin. Myös kehittävät lelut!

Keywords: ikea askartelu