Ikea astianpesukoneen etulevy

VEDDINGE Astianpesukoneen etusarja, valkoinen, 45×80 cm

VEDDINGE Astianpesukoneen etusarja, valkoinen, 45×80 cm – IKEA

Puukuitulevy on vankka ja kestävä materiaali, joka valmistetaan puunjalostusteollisuuden ylijäämäpuusta. Levyyn lisätään kestävä maali- tai laminaattipinta.

VEDDINGE Astianpesukoneen etusarja, valkoinen, 45×80 cm Valkoiset VEDDINGE-etusarjat luovat valoisan ja tilavan ilmeen, ja selkeät linjat tuovat rauhallista tunnelmaa. Hyvä modernin keittiön pohja, johon voit tehdä helposti omia lisäyksiä.

VÅRSTA Astianpesukoneen etusarja, ruostumaton teräs …

VÅRSTA Astianpesukoneen etusarja, ruostumaton teräs, 60×80 cm – IKEA

Yleisesti ottaen ruostumaton teräs sisältää vain vähän nikkeliä, ja IKEA-tuotteissa käytetään pääasiassa täysin nikkelitöntä ruostumatonta terästä. Monien …

VÅRSTA Astianpesukoneen etusarja, ruostumaton teräs, 60×80 cm Kestävästä ruostumattomasta teräksestä valmistetut VÅRSTA-etusarjat luovat keittiölle teollisen ja ravintolamaisen ilmeen ja inspiroivat valmistamaan mahtavia aterioita huippukokin tavoin.

APLARED Astianpesukoneen etusarja, valkoinen, 60×70 cm

APLARED Astianpesukoneen etusarja, valkoinen, 60×70 cm – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin …

APLARED Astianpesukoneen etusarja, valkoinen, 60×70 cm

RINGHULT Astianpesukoneen etusarja, korkeakiilto valkoinen …

RINGHULT Astianpesukoneen etusarja, korkeakiilto valkoinen, 45×80 cm – IKEA

RINGHULT Astianpesukoneen etusarja, korkeakiilto valkoinen, 45×80 cm RINGHULT-etusarjojen valkoinen korkeakiiltoinen pinta tuo modernia tilan tuntua.

RINGHULT Astianpesukoneen etusarja, korkeakiilto valkoinen, 45×80 cm RINGHULT-etusarjojen valkoinen korkeakiiltoinen pinta tuo modernia tilan tuntua. Ne kestävät kosteutta ja kolhuja, ja tahrat on helppo pyyhkiä pois, joten keittiösi on aina kiiltävän puhdas.

VOXTORP Astianpesukoneen etusarja, korkeakiilto valkoinen …

VOXTORP Astianpesukoneen etusarja, korkeakiilto valkoinen, 45×80 cm – IKEA

VOXTORP Astianpesukoneen etusarja, korkeakiilto valkoinen, 45×80 cm VOXTORP-etusarjat, joissa on valkoinen korkeakiiltoinen pinta, luovat selkeän ja …

VOXTORP Astianpesukoneen etusarja, korkeakiilto valkoinen, 45×80 cm VOXTORP-etusarjat, joissa on valkoinen korkeakiiltoinen pinta, luovat selkeän ja modernin ilmeen ja antavat valoisan ja tilavan vaikutelman. Roiskeet ja tahrat on helppo pyyhkiä pois, ja integroidut vetimet sulautuvat malliin.

BODBYN Astianpesukoneen etusarja, luonnonvalkoinen …

BODBYN Astianpesukoneen etusarja, luonnonvalkoinen, 45×80 cm – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

BODBYN Astianpesukoneen etusarja, luonnonvalkoinen, 45×80 cm Klassinen tyyli, luonnonvalkoinen väri ja viistetyt paneelit antavat perinteisen ja lämpimän kutsuvan ilmeen. BODBYN-etusarjat on helppo pitää puhtaina sileän lakatun pinnan ansiosta. Oven voi asentaa oikea- tai vasenkätiseksi.

KUNGSBACKA Astianpesukoneen etusarja, antrasiitti, 45×80 cm

KUNGSBACKA Astianpesukoneen etusarja, antrasiitti, 45×80 cm – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

KUNGSBACKA Astianpesukoneen etusarja, antrasiitti, 45×80 cm Selkeä ja moderni ilme sekä pehmeän musta mattapinta. KUNGSBACKA-etusarjat on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Luonnonvaroja säästetään antamalla pois heitetyille materiaaleille uusi elämä.

VOXTORP Astianpesukoneen etusarja, matta valkoinen …

VOXTORP Astianpesukoneen etusarja, matta valkoinen, 45×80 cm – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

VOXTORP Astianpesukoneen etusarja, matta valkoinen, 45×80 cm VOXTORP-etusarjat, joissa on valkoinen mattapinta, luovat modernin ilmeen ja antavat valoisan ja tilavan vaikutelman. Integroidut vetimet sulautuvat niihin ja korostavat minimalistista tyyliä.

BODARP Astianpesukoneen etusarja, harmaanvihreä – IKEA

BODARP-ovet ja -etusarjat on valmistettu tehtaissa, joissa käytetään uusiutuvaa sähköä, ja materiaalina on käytetty kierrätettyjä PET-muovipulloja.

BODARP Astianpesukoneen etusarja, harmaanvihreä. BODARP-ovet on valmistettu tehtaissa, joissa käytetään uusiutuvaa sähköä, ja materiaalina on käytetty kierrätettyjä PET-muovipulloja. Mattapintaiset harmaanvihreät ovet tekevät keittiöstä kodikkaan ja antavat sille modernia vivahdetta.

Keywords: ikea astianpesukoneen etulevy