Ikea astianpesukoneet

Astianpesukone – Energiatehokas tiskikone asennettuna

Astianpesukone – Energiatehokas tiskikone asennettuna – IKEA

Järjestä Koko Hinta Ominaisuudet Sarjat Myydyin Kaikki suodattimet. Löysimme 6 tuotetta. Vertaile. RENGÖRA Integroitava astianpesukone, IKEA 300, 60 cm …

Astianpesukone integroituna kätevästi keittiöösi. Kaikilla energiatehokkailla tiskikoneillamme on 5 vuoden takuu. Autamme myös tiskikoneen asennuksessa. Tutustu!

LAGAN Integroitava astianpesukone, 60 cm – IKEA

LAGAN Integroitava astianpesukone, 60 cm Luotettava astianpesukone, josta löydät kaikki perustoiminnot. 2 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa. Astianpesukoneessa on toiminto, joka havaitsee astioiden likaisuustason ja säätää vesimäärää tämän perusteella.

LAGAN Integroitava astianpesukone, 45 cm – IKEA

LAGAN Integroitava astianpesukone, 45 cm Luotettava, vettä ja energiaa säästävä astianpesukone, jossa on kaikki tarvittavat perustoiminnot. Sopii erinomaisesti tekemään pienten asuintilojen arjesta kätevämpää. 2 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa.

MEDELSTOR Integroitava astianpesukone, IKEA 500, 45 cm

MEDELSTOR Integroitava astianpesukone, IKEA 500, 45 cm – IKEA

MEDELSTOR Integroitava astianpesukone, IKEA 500, 45 cm Isoa mukavuutta pieniin tiloihin! Tässä astianpesukoneessa on useita käteviä toimintoja ja kolme telinettä, jotka maksimoivat tilavuuden. Se on kätevä lisävaruste keittiöön, ja se säästää sekä aikaa että energiaa.

RENGÖRA Integroitava astianpesukone, IKEA 300, 60 cm

RENGÖRA Integroitava astianpesukone, IKEA 300, 60 cm – IKEA

RENGÖRA Integroitava astianpesukone, IKEA 300, 60 cm Astianpesukoneen ansiosta aikaa ei tarvitse kuluttaa käsin tiskaamiseen, ja se myös käyttää vähemmän energiaa ja vettä! Siitä löytyvät kaikki keittiöaskareiden helpottamiseen tarvittavat perustoiminnot.

Astianpesukoneet ENHET-sarjalle – IKEA

Astianpesukoneet ENHET-sarjalle – IKEA

Astianpesukoneet ENHET-sarjalle

HYGIENISK Integroitava astianpesukone, IKEA 500, 60 cm

HYGIENISK Integroitava astianpesukone, IKEA 500, 60 cm – IKEA

HYGIENISK Integroitava astianpesukone, IKEA 500, 60 cm Tämä hiljainen astianpesukone hoitaa hommansa häiritsemättä keskustelua. Se käyttää vähemmän vettä ja energiaa kuin käsin tiskaaminen, ja siinä on useita eri ohjelmia ja käteviä toimintoja, jotka helpottavat keittiöaskareita.

DISKAD Integroitava astianpesukone, IKEA 700, 60 cm

DISKAD Integroitava astianpesukone, IKEA 700, 60 cm – IKEA

DISKAD Integroitava astianpesukone, IKEA 700, 60 cm Vettä säästävä astianpesukone, jossa on kaikki tarvittavat toiminnot. Kun aterialla on paljon ihmisiä, tarvitaan tehokas ja tilava astianpesukone. Se on myös hiljainen, joten aterianjälkeinen keskustelu ei häiriinny.

RENODLAD Integroitava astianpesukone, IKEA 500, 60 cm

RENODLAD Integroitava astianpesukone, IKEA 500, 60 cm – IKEA

RENODLAD Integroitava astianpesukone, IKEA 500, 60 cm Astianpesukoneessa on kaksi astiatasoa, ruokailuvälineteline ja useita pesuohjelmia eri tarpeisiin. Se helpottaa arkiaskareita keittiössä, eikä liiallisesta veden- tai energiankulutuksesta tarvitse huolehtia.

Keywords: ikea astianpesukoneet, ikea astianpesukone, ikea tiskikone, astianpesukone ikea, ikea integroitava astianpesukone