Ikea avovaatekaappi

Avovaatekaapit & vaatekaappi ilman ovia – IKEA

Avovaatekaapit & vaatekaappi ilman ovia – IKEA

Kiinteät vaatekaapit · Saranaovelliset vaatekaapit · Liukuovelliset vaatekaapit · Avovaatekaapit · Eteisen vaatekaapit · Lasten vaatekaapit · Peiliovelliset …

Avovaatekaappi eteisessä, makuu- ja vaatehuoneessa antaa tilan tuntua ja esittelee kauniit vaatteesi ja kenkäsi. Löydä sopiva avoin vaatekaappi ilman ovia!

NORDKISA Avovaatekaappi liukuovella, bambu, 120×186 …

NORDKISA Avovaatekaappi liukuovella, bambu, 120×186 cm – IKEA

NORDKISA Avovaatekaappi liukuovella, bambu, 120×186 cm Voit luoda tilanjakajan kiinnittämällä yhden vaatekaapin lyhyemmistä sivuista seinään. Tämä vaatekaappi on avoin mutta tarjoaa myös suojaa, sillä sen toisella puolella on kiinteä seinä ja toisella puolella liukuovi.

IDANÄS Avovaatekaappi, valkoinen, 59×211 cm – IKEA

IDANÄS Avovaatekaappi, valkoinen, 59×211 cm IDANÄS-sarjassa yhdistyvät ajaton muotoilu ja fiksu toimivuus. Avoimen vaatekaapin voi kääntää toisin päin, ja säädettävän hyllyn ansiosta säilytystilaa voi muokata. Sopii käytävälle tai makuuhuoneeseen.

SYVDE Avovaatekaappi, valkoinen, 80×123 cm – IKEA

SYVDE Avovaatekaappi, valkoinen, 80×123 cm Rekeillä ja hyllyillä varustettu SYVDE-avovaatekaappi säilyttää vaatteesi ja asusteesi käden ulottuvilla viemättä liikaa tilaa. Se sopii myös erityisen hyvin yhteen kuusilaatikkoisen MALM-lipaston kanssa.

PAX-vaatekaapit ilman ovia & avovaatekaapit joka kotiin

PAX-vaatekaapit ilman ovia & avovaatekaapit joka kotiin – IKEA

Vaatehuone on monen unelma, mutta avovaatekaapit ovat myös toimiva valinta. Löydä vaatehuoneeseen sopiva oveton vaatekaappi. Lue lisää!

HAUGA Avovaatekaappi 3 laatikolla, harmaa, 70×199 cm

HAUGA Avovaatekaappi 3 laatikolla, harmaa, 70×199 cm – IKEA

HAUGA Avovaatekaappi 3 laatikolla, harmaa, 70×199 cm Kodin pitää olla turvallinen kaikille perheenjäsenille. Siksi vaatekaapin mukana on kiinnike, jonka avulla kaapin voi kiinnittää seinään. Käytä säilytystila mahdollisimman tehokkaasti ja luo yhtenäinen ilme rakentamalla oma HAUGA-kokonaisuutesi.

NORDKISA Avovaatekaappi liukuovella, bambu, 120×123 …

NORDKISA Avovaatekaappi liukuovella, bambu, 120×123 cm – IKEA

NORDKISA Avovaatekaappi liukuovella, bambu, 120×123 cm Tämä selkeälinjainen ja keveä vaatekaappi on saanut inspiraationsa klassisesta skandinaavisesta huonekalumuotoilusta. Se tarjoaa säilytystilaa vaatteillesi ja muille tavaroillesi ja toimii kodin kauniina katseenvangitsijana.

Vaatekaapit & vaatesäilytysjärjestelmät – IKEA

Vaatekaapit & vaatesäilytysjärjestelmät – IKEA

Vaatekaapit IKEA-tavaratalosta ja verkkokaupasta. Laaja valikoima vaatekaappeja moneen tarpeeseen liukuovilla tai ilman. Katso kaikki vaatekaapit!

IDANÄS Avovaatekaappi, tummanruskea petsattu, 59×211 …

IDANÄS Avovaatekaappi, tummanruskea petsattu, 59×211 cm – IKEA

IDANÄS Avovaatekaappi, tummanruskea petsattu, 59×211 cm IDANÄS-sarjassa yhdistyvät ajaton muotoilu ja fiksu toimivuus. Avoimen vaatekaapin voi kääntää toisin päin, ja säädettävän hyllyn ansiosta säilytystilaa voi muokata. Sopii käytävälle tai makuuhuoneeseen.

Keywords: ikea avovaatekaappi, avovaatekaappi ikea