Ikea bekant pöytälevy

Työpöydän pöytälevyt – Tilaa myös verkkokaupasta – IKEA

Työpöydän pöytälevyt – Tilaa myös verkkokaupasta – IKEA

Haluatko L-muotoisen kulmapöydän tai puolipyöreän työpöydän? Työpöydän pöytälevyt auttavat rakentamaan työpöydän omiin tarpeisiisi. Katso ja tilaa!

BEKANT Pöytälevy, valkoinen, 160×80 cm – IKEA

Pöytälevy on reilunkokoinen, joten saat paljon työskentelytilaa ja sopivasti etäisyyttä näyttöön. Pöytälevyn pyöreä reuna tukee kyynärvarsiasi ja ranteitasi.

BEKANT Pöytälevy, valkoinen, 160×80 cm. 10 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.

BEKANT Pöytälevy, valkoinen, 120×80 cm – IKEA

Pöytälevy on erittäin syvä, joten saat paljon työskentelytilaa ja sopivasti etäisyyttä näyttöön. Pöytälevyn pyöreä reuna tukee kyynärvarsiasi ja ranteitasi.

BEKANT Pöytälevy, valkoinen, 120×80 cm Pöytälevy on erittäin syvä, joten saat paljon työskentelytilaa ja sopivasti etäisyyttä näyttöön. Pöytälevyn pyöreä reuna tukee kyynärvarsiasi ja ranteitasi. 10 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.fi/takuu

BEKANT Pöytälevy, vaaleaksi petsattu tammiviilu, 160×80 cm

BEKANT Pöytälevy, vaaleaksi petsattu tammiviilu, 160×80 cm – IKEA

BEKANT Pöytälevy, vaaleaksi petsattu tammiviilu, 160×80 cm. 10 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.

BEKANT Pöytälevy, valkoinen, 140×60 cm – IKEA

Pöytälevy on erittäin leveä, joten työtietokoneesi lisäksi pöydälle mahtuvat myös tärkeät paperit ja kahvikuppi. Pöytälevyn pyöreä reuna tukee …

BEKANT Pöytälevy, valkoinen, 140×60 cm. 10 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.

BEKANT Pöytälevy, vaaleaksi petsattu tammiviilu, 140×60 cm

BEKANT Pöytälevy, vaaleaksi petsattu tammiviilu, 140×60 cm – IKEA

Toimiston ei aina tarvitse näyttää toimistolta. Luo omasta toimistostasi kotia muistuttava tila. Kokeile IKEA-suunnitteluohjelmaa. Kokeile …

BEKANT Pöytälevy, vaaleaksi petsattu tammiviilu, 140×60 cm Pöytälevy on erittäin leveä, joten työtietokoneesi lisäksi pöydälle mahtuvat myös tärkeät paperit ja kahvikuppi. Pöytälevyn pyöreä reuna tukee kyynärvarsiasi ja ranteitasi. Viilupinta on kestävä, likaa hylkivä ja helppohoitoinen.

BEKANT Pöytälevy, mustaksi petsattu saarniviilu, 120×80 cm

BEKANT Pöytälevy, mustaksi petsattu saarniviilu, 120×80 cm – IKEA

BEKANT Pöytälevy, mustaksi petsattu saarniviilu, 120×80 cm. 10 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.

BEKANT-järjestelmä – 10 vuoden takuu – IKEA

BEKANT-järjestelmä – 10 vuoden takuu – IKEA

Valitse juuri sinulle sopiva BEKANT-työpöytä ja tekeminen sujuu leikiten. … laatikostot BEKANT-pöytälevyt BEKANT- työpöytien jalat & jalustat BEKANT- …

BEKANT-järjestelmä soveltuu erinomaisesti toimisto-ja kotikäyttöön. Valitse juuri sinulle sopiva BEKANT-työpöytä ja tekeminen sujuu leikiten.

BEKANT Kulmapöytälevy, vasen, valkoinen, 160×110 cm – IKEA

Pöytälevy on erittäin syvä, joten saat paljon työskentelytilaa ja sopivasti etäisyyttä näyttöön. Kaikki toimistotarvikkeesi mahtuvat pöydälle, ja saat kotisi …

BEKANT Kulmapöytälevy, vasen, valkoinen, 160×110 cm. 10 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.

Keywords: ikea bekant pöytälevy