Ikea bodarp

BODARP Ovi, harmaanvihreä, 60×60 cm – IKEA

Onko toiveissasi harmaanvihreä keittiö? BODARP-ovet & -etusarjat tekevät keittiöstäsi kodikkaan ja modernisti tyylikkään. Katso tuotteet!

BODARP Ovi, harmaanvihreä, 60×60 cm. BODARP-ovet on valmistettu tehtaissa, joissa käytetään uusiutuvaa sähköä, ja materiaalina on käytetty kierrätettyjä PET-muovipulloja. Mattapintaiset harmaanvihreät ovet tekevät keittiöstä kodikkaan ja antavat sille modernia vivahdetta.

Harmoninen harmaavihreä BODARP-keittiö – IKEA

Etsitkö keittiötä, jossa on rauhoittava ilme? Tutustu harmaanvihreään BODARP-keittiöön ja inspiroidu.

BODARP Peitelevy, harmaanvihreä, 62×80 cm – IKEA

BODARP Peitelevy, harmaanvihreä, 62×80 cm. Ovien ja etusarjojen väriset peitelevyt luovat keittiöön yhtenäisen ilmeen, kun taas erivärisillä peitelevyillä voi luoda persoonallisen vaikutelman. 25 vuoden takuu.

BODARP Peitelevy, harmaanvihreä, 39×106 cm – IKEA

BODARP Peitelevy, harmaanvihreä, 39×106 cm BODARP-ovet ja -etusarjat on valmistettu tehtaissa, joissa käytetään uusiutuvaa sähköä, ja materiaalina on käytetty kierrätettyjä PET-muovipulloja. Mattapintaiset harmaanvihreät ovet tekevät keittiöstä kodikkaan ja antavat sille modernia vivahdetta.

BODARP-ovet & -etusarjat, harmaanvihreä – IKEA

BODARP-ovet & -etusarjat, harmaanvihreä – IKEA

Onko toiveissasi harmaanvihreä keittiö? BODARP-ovet & -etusarjat tekevät keittiöstäsi kodikkaan ja modernisti tyylikkään. Katso tuotteet!

BODARP Ovi, harmaanvihreä, 30×60 cm – IKEA

BODARP Ovi, harmaanvihreä, 30×60 cm. BODARP-ovet on valmistettu tehtaissa, joissa käytetään uusiutuvaa sähköä, ja materiaalina on käytetty kierrätettyjä PET-muovipulloja. Mattapintaiset harmaanvihreät ovet tekevät keittiöstä kodikkaan ja antavat sille modernia vivahdetta.

BODARP Kmptk ovi 2 kpl, harmaanvihreä, 25×80 cm – IKEA

BODARP Kmptk ovi 2 kpl, harmaanvihreä, 25×80 cm BODARP-ovet ja -etusarjat on valmistettu tehtaissa, joissa käytetään uusiutuvaa sähköä, ja materiaalina on käytetty kierrätettyjä PET-muovipulloja. Mattapintaiset harmaanvihreät ovet tekevät keittiöstä kodikkaan ja antavat sille modernia vivahdetta.

BODARP Laatikon etusarja, harmaanvihreä, 80×40 cm

BODARP Laatikon etusarja, harmaanvihreä, 80×40 cm – IKEA

BODARP Laatikon etusarja, harmaanvihreä, 80×40 cm BODARP-ovet ja -etusarjat on valmistettu tehtaissa, joissa käytetään uusiutuvaa sähköä, ja materiaalina on käytetty kierrätettyjä PET-muovipulloja. Mattapintaiset harmaanvihreät ovet tekevät keittiöstä kodikkaan ja antavat sille modernia vivahdetta.

BODARP Ovi, harmaanvihreä, 60×140 cm – IKEA

BODARP Ovi, harmaanvihreä, 60×140 cm. BODARP-ovet on valmistettu tehtaissa, joissa käytetään uusiutuvaa sähköä, ja materiaalina on käytetty kierrätettyjä PET-muovipulloja. Mattapintaiset harmaanvihreät ovet tekevät keittiöstä kodikkaan ja antavat sille modernia vivahdetta.

Keywords: ikea bodarp, bodarp ikea