Ikea juomapullo

Vesipullot & retkimukit – Myös termos – IKEA

Vesipullot & retkimukit – Myös termos – IKEA

Vesipullo tai retkimuki moneen käyttöön! Täytä vesipullot kylmällä vedellä, smoothiella tai vaikka mehulla. Vesipulloissa myös kädensija ja termos.

IKEA 365+ Vesipullo, tummanharmaa

IKEA 365+ Vesipullo, tummanharmaa – IKEA

IKEA 365+ Vesipullo, tummanharmaa. Kun tämä kestävä pullo on mukanasi, et joudu koskaan kärsimään janosta. Täytä se kylmällä vedellä, raikkaalla smoothiella …

IKEA 365+ Vesipullo, tummanharmaa. Kun tämä kestävä pullo on mukanasi, et joudu koskaan kärsimään janosta. Täytä se kylmällä vedellä, raikkaalla smoothiella tai vastapuristetulla mehulla – ja nauti!

ENKELSPÅRIG Vesipullo, ruostumaton teräs/beige, 0.5 l – IKEA

ENKELSPÅRIG Vesipullo, ruostumaton teräs/beige, 0.5 l Lempijuomasi kulkee kätevästi mukana tässä pullossa. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu pullo …

ENKELSPÅRIG Vesipullo, ruostumaton teräs/beige, 0.5 l Lempijuomasi kulkee kätevästi mukana tässä pullossa. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu pullo kestää käyttöä vuosien ajan, ja beigessä korkissa olevan kädensijan ansiosta kapea pullo on helppo napata mukaan.

FORMSKÖN Vesipullo, kirkas lasi/keltainen, 0.5 l – IKEA

Borosilikaattilasi kestää olosuhteita, jotka ovat hieman liian kovia tavalliselle kotitalouslasille. Se on erittäin iskunkestävää ja naarmuuntumatonta ja …

FORMSKÖN Vesipullo, kirkas lasi/keltainen, 0.5 l Pakkaa mukaan terveellinen smoothie, vettä tai maistuva kuuma juoma. Kestävästä borosilikaattilasista valmistettu FORMSKÖN-pullo kestää kuumuutta ja sopii yhteen muiden matkakäyttöön sopivien tuotteidemme kanssa.

KÅSEBERGA Vesipullo, ruostumaton teräs oranssi, 1 l – IKEA

Tämän suuren oranssin vesipullon tilavuus on 1 litra, ja se on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä. Pullon muoto takaa hyvän otteen, …

KORKEN Pullo + korkki, kirkas lasi – IKEA

KORKEN Pullo + korkki, kirkas lasi. KORKEN-sarjan purkit sopivat täydellisesti säilöntään, juomien tarjoiluun sekä keksipurkeiksi.

KORKEN Pullo + korkki, kirkas lasi. KORKEN-sarjan purkit sopivat täydellisesti säilöntään, juomien tarjoiluun sekä keksipurkeiksi. Ilmatiivis kansi pitää herkut varmasti tuoreina.

SPARTANSK Vesipullo, kirkas lasi/vihreä, 0.5 l – IKEA

SPARTANSK Vesipullo, kirkas lasi/vihreä, 0.5 l Ota oma pullo kylmää juotavaa mukaan töihin, kouluun, kuntosalille ja matkoille.

SPARTANSK Vesipullo, kirkas lasi/vihreä, 0.5 l Ota oma pullo kylmää juotavaa mukaan töihin, kouluun, kuntosalille ja matkoille. Voit käyttää SPARTANSK-pulloa uudelleen kerta toisensa jälkeen – ja vähentää näin jätteen määrää.

Ikea juomapullot | Ainutkertaisia printtejä – Spreadshirt.fi

Ikea juomapullot | Ainutkertaisia printtejä | Spreadshirt

Iso valikoima lahjakkaiden suunnittelijoiden luomia ikea juomapullot » Tilaa oma lempiprinttisi Spreadshirtiltä … Ikea Boarischs Madl – musta – Juomapullo.

Iso valikoima lahjakkaiden suunnittelijoiden luomia ikea juomapullot » Tilaa oma lempiprinttisi Spreadshirtiltä ✓ helppo palautus

IKEA / 365 + vesipullo (904.195.07) – arvostelut, hinta, mistä …

IKEA / 365 + vesipullo (904.195.07) – arvostelut, hinta, mistä ostaa

IKEA / 365 + vesipullo (904.195.07). Kannen pienen kahvan ansiosta se on kätevä kuljettaa. Älä unohda tiukasti kiinni korkkia.

Keywords: ikea juomapullo, ikea vesipullo