Ikea kattovalaisin lasi

JAKOBSBYN Kattovalaisimen varjostin, kirkas lasi, 30 cm

JAKOBSBYN Kattovalaisimen varjostin, kirkas lasi, 30 cm – IKEA

Tutustu ja löydä paras kattovalaisin tai led kattovalot meiltä! … SUNNEBY / MOLNART Kattovalaisin+lamppu, musta kellonmuotoinen/ruskea / kirkas lasi

JAKOBSBYN Kattovalaisimen varjostin, kirkas lasi, 30 cm Tämä lasinen lampunvarjostin on valmistettu käsityönä suupuhallusmenetelmällä, joten se on ainutkertainen.

JAKOBSBYN / JÄLLBY Kattovalaisin, savunharmaa lasi/ …

JAKOBSBYN / JÄLLBY Kattovalaisin, savunharmaa lasi/messingöity – IKEA

JAKOBSBYN / JÄLLBY Kattovalaisin, savunharmaa lasi/messingöity Ajaton tyylikäs kattovalaisin, jonka pehmeästi muotoiltu varjostin on suupuhallettua savulasia. Täydennä haluamallasi lampulla ja ripusta valaisin ruokapöydän tai keittiösaarekkeen ylle. Miltä näyttäisi useampi valaisin rivissä?

SOLKLINT Kattovalaisin, messinki/harmaa lasi, 22 cm – IKEA

SOLKLINT Kattovalaisin, messinki/harmaa lasi, 22 cm Kiiltävää messinkiä ja kirkasta harmaata lasia yhdistelevät SOLKLINT-sarjan valaisimet ovat kuin pieniä jalokiviä. Ne tuovat huoneeseen kaunista tunnelmavaloa ja luovat seinille ja kattoon hauskoja varjoja.

JAKOBSBYN / JÄLLBY Kattovalaisin, kirkas lasi/nikkelöity

JAKOBSBYN / JÄLLBY Kattovalaisin, kirkas lasi/nikkelöity – IKEA

JAKOBSBYN / JÄLLBY Kattovalaisin, kirkas lasi/nikkelöity Ajaton selkeälinjainen kattovalaisin, jonka pehmeästi muotoiltu varjostin on suupuhallettua kirkasta lasia. Täydennä haluamallasi lampulla ja ripusta valaisin ruokapöydän tai keittiösaarekkeen ylle. Miltä näyttäisi useampi valaisin rivissä?

JÄRPLIDEN Kattovalaisin, valkoinen lasi/nikkelöity, 30 cm

JÄRPLIDEN Kattovalaisin, valkoinen lasi/nikkelöity, 30 cm – IKEA

JÄRPLIDEN Kattovalaisin, valkoinen lasi/nikkelöity, 30 cm Kattovalaisimen suupuhallettu varjostin on täysin ainutlaatuinen. Luo yhdessä mustan ripustinsarjan kanssa selkeän ilmeen ja sopii tyyliin kuin tyyliin. Lasinen lampunvarjostin on taitavan käsityöläisen suupuhaltama.

Kattovalaisimet ja kattolamput – Edullinen valikoima – IKEA

Kattovalaisimet ja kattolamput – Edullinen valikoima – IKEA

Kattovalaisin tuo valoa ja tyyliä kotiin. Laaja valikoima kattovalaisimia ja kattolamppuja meiltä. Tutustu ja löydä paras kattovalaisin tai led kattovalot meiltä!

TÄLLBYN Kattovalaisin, 3 lamppua, nikkelöity … – IKEA

TÄLLBYN Kattovalaisin, 3 lamppua, nikkelöity/opaalinvalkoinen lasi, 89 cm – IKEA

TÄLLBYN Kattovalaisin, 3 lamppua, nikkelöity/opaalinvalkoinen lasi, 89 cm TÄLLBYN-sarjan valaisimet on valmistettu metallista ja suupuhalletusta lasista, ja ne ovat muotoilultaan klassisia mutta kestäviä. Niiden valo onkin sekä tunnelmallista että käytännöllistä. Ripaus nostalgiaa kotiin.

HÖGVIND Kattovalaisin, 3 lamppua, nikkelöity/harmaa lasi

HÖGVIND Kattovalaisin, 3 lamppua, nikkelöity/harmaa lasi – IKEA

HÖGVIND Kattovalaisin, 3 lamppua, nikkelöity/harmaa lasi Tässä kattovalaisimessa on kolme suupuhallettua savulasivarjostinta, joiden sisäpuolella on rei’itetyt metallivarjostimet. Yhdessä ne ovat tyylikäs katseenvangitsija, joka antaa sekä pehmeän tunnelmavalaistuksen että kohdevalon.

GALJON Kattovalaisin, musta/läpikuultava lasi, 25 cm – IKEA

GALJON Kattovalaisin, musta/läpikuultava lasi, 25 cm Lasista ja metallista valmistettu GALJON-kattovalaisin muistuttaa lintuhäkkiä. Se sopii hyvin tuomaan koristeellista valaistusta makuuhuoneeseen, eteiseen tai ruokapöydän tai keittiösaarekkeen ylle.

Keywords: ikea kattovalaisin lasi