Ikea keittiöpyyhe

Keittiöpyyhkeet & astiapyyhkeet – edullinen valikoima – IKEA

Keittiöpyyhkeet & astiapyyhkeet – edullinen valikoima – IKEA

Keittiöpyyhe ja astiapyyhkeet ovat käytössä päivittäin. Keittiöpyyhe putsaa pöydän, pyyhkii roiskeet ja tuo kaunista sisustusta keittiöön. Tutustu!

Edulliset ja kestävät keittiötekstiilit – IKEA

Edulliset ja kestävät keittiötekstiilit – IKEA

Keittiötekstiilit ovat keittiöön eli kodin sydämeen suunniteltu tekstiilejä, jotka tekevät keittiöstäsi kauniin ja toimivan. Tutustu!

RINNIG Keittiöpyyhe, valkoinen/tummanharmaa/kuvioitu …

RINNIG Keittiöpyyhe, valkoinen/tummanharmaa/kuvioitu, 45×60 cm – IKEA

RINNIG Keittiöpyyhe, valkoinen/tummanharmaa/kuvioitu, 45×60 cm Nämä 4 keittiöpyyhettä on valmistettu kestävästä täyspuuvillasta, ja ne on kuvioitu ruuduilla ja raidoilla. Ja koska materiaali on lankavärjättyä, pyyhkeet säilyttävät värinsä pesu toisensa jälkeen.

HILDEGUN Keittiöpyyhe, punainen, 45×60 cm – IKEA

HILDEGUN Keittiöpyyhe, punainen, 45×60 cm Lankakudottua puuvillaa. Värit kestävät pesusta pesuun. Ripustuslenkki helpottaa käyttöä ja säilyttämistä.

MARIATHERES Keittiöpyyhe, harmaa, 50×70 cm – IKEA

MARIATHERES Keittiöpyyhe, harmaa, 50×70 cm Imukykyistä puuvilla-pellavasekoitetta. Pellava-puuvillasekoitetta, jossa yhdistyvät pellavan kiilto ja kiinteys sekä puuvillan pehmeys.

VINTERFINT Keittiöpyyhe, eri kuoseja punainen/valkoinen …

VINTERFINT Keittiöpyyhe, eri kuoseja punainen/valkoinen, 50×70 cm – IKEA

VINTERFINT Keittiöpyyhe, eri kuoseja punainen/valkoinen, 50×70 cm Ruoanlaitto, leipominen ja astioiden kuivaaminen on paljon hauskempaa, kun voi käyttää iloisia, jouluisen värisiä keittiöpyyhkeitä. Nämä ovat puhdasta puuvillaa ja niissä on lenkki, josta ne on helppo ripustaa.

Keittiöpyyhe hyvin varustettuun keititöön – IKEA

Ruoanlaitossa ei ole mitään tyydyttävämpää kuin hyvin varustettu keittiö, jossa on kaikki, mitä tarvitset täydellisen aterian luomiseksi. Anna mielikuvituksesi virrata, kokeile herkullisia ruokia, äläkä pelkää liata käsiäsi.SANDVIVA-keittiöpyyhe pitää kätesi puhtaana ja kuivana koko ajan. Sen tyylikäs ja minimalistinen ilme täydentää keittiösi sisustusta. Kulmassa olevan lenkin avulla voit ripustaa pyyhkeen minne haluat, jolloin se on aina käden ulottuvilla.

KÅLFJÄRIL Keittiöpyyhe, kuvioitu roosa/vaalea beige …

KÅLFJÄRIL Keittiöpyyhe, kuvioitu roosa/vaalea beige, 45×60 cm – IKEA

KÅLFJÄRIL Keittiöpyyhe, kuvioitu roosa/vaalea beige, 45×60 cm Ripustuslenkin ansiosta helppo ripustaa.

KRÖSAMOS Keittiöpyyhe, eri värejä/eri kuoseja, 50×70 cm

KRÖSAMOS Keittiöpyyhe, eri värejä/eri kuoseja, 50×70 cm – IKEA

KRÖSAMOS Keittiöpyyhe, eri värejä/eri kuoseja, 50×70 cm Näissä kahdessa keittiöpyyhkeessä on ympyröitä ja neliöitä kauniissa syksyn sävyissä. Ne antavat keittiöllesi raikkaan ilmeen – ja tekevät tiskaamisesta hiukan mukavampaa. Yhdistä keittiöpyyhkeet KRÖSAMOS-malliston yhteensopivaan esiliinaan.

Keywords: ikea keittiöpyyhe