Ikea kenkäteline

Kenkäteline & kenkähylly laittaa eteisen järjestykseen – IKEA

Kenkäteline & kenkähylly laittaa eteisen järjestykseen – IKEA

Kaksi nelilokeroista STÄLL-kenkäkaappia vierekkäin harmaata eteisen seinää vasten. Yhden kenkäkaapin avoimessa lokerossa näkyy. Kaksi valkoista nelilokeroista …

Kenkätelineet ja kenkähyllyt pitävät kengät järjestyksessä eteisessä. Tutustu vaihtoehtoihin ja löydä kotiisi sopivin kenkäteline, tai kenkälusikka!

Naulakot & kenkien säilytys – IKEA

Kenkäsäilytys & ulkovaatesäilytys mm. eteisnaulakko – IKEA

MURVEL Kenkäteline, 14x14x24 cm. 1,-. (27). Vertaile. HEMMAFIXARE Kenkälaatikko, kangas raidallinen/valkoinen/harmaa, 23x34x19 cm …

Kaipaatko aamuihisi lisäminuutteja? Käytännöllinen ulkovaatesäilytys ja kenkäsäilytys saavat sen aikaan. Eteisnaulakolle on tilaa pienessäkin eteisessä. Katso lisää!

MURVEL Kenkäteline, harmaa, 14x14x24 cm – IKEA

MURVEL Kenkäteline, harmaa – IKEA

MURVEL Kenkäteline, harmaa. Tuplamäärä kenkiä samaan tilaan? Kyllä, MURVEL-kenkäsäilytysratkaisun avulla saat säilöttyä kaksi kenkää siististi päällekkäin. Helppo tapaa järjestää kengät ja säästää tilaa.

GREJIG Kenkähylly, harmaa, 58x27x17 cm – IKEA

GREJIG Kenkähylly, 58×27 cm – IKEA

GREJIG Kenkähylly, 58×27 cm. Käytännöllinen sekä arkikenkien säilyttämiseen eteisessä että juhlakenkien säilyttämiseen vaatekaapissa. Koska hylly on kokoontaitettava, voit säilyttää ylimääräisiä hyllyjä eteisen kaapissa ja ottaa ne käyttöön, kun saat vieraita.

TJUSIG Kenkähylly, valkoinen, 79x32x37 cm – IKEA

TJUSIG Kenkähylly, valkoinen, 79x32x37 cm TJUSIG-sarja pitää takit, hatut, asusteet ja kengät järjestyksessä. Yksinkertaisen tyylikkäästi muotoillut kalusteet on valmistettu massiivipuusta. Pakkauksessa olevilla kiinnikkeillä 2 kenkätelinettä voidaan kiinnittää päällekkäin.

Kenkälaatikot & -lokerikot – IKEA

Kenkälaatikot & kenkälokerikot ja -telineet edullisesti – IKEA

Kenkälaatikot ja kenkälokerikot pelastavat eteisen kun tilaa on vähän. Kauniit kenkälokerot luovat siistin ilmeen ja vieraat mahtuvat kenkineen. Katso kenkälaatikot!

SKOSTALL Kenkäteline, musta, 11x19x27 cm – IKEA

SKOSTALL Kenkäteline, musta, 11x19x27 cm Säilytä kengät päällekkäin ja säästä tilaa. Telineen ylähyllyn kaltevuutta on helppo säätää sen mukaan, ovatko kengät litteät sandaalit vai korkeavartiset tennarit.

KOMPLEMENT Ulosvedettävä kenkähylly, tummanharmaa …

KOMPLEMENT Ulosvedettävä kenkähylly, tummanharmaa, 50×58 cm – IKEA

KOMPLEMENT Ulosvedettävä kenkähylly, tummanharmaa, 50×58 cm Enää sinun ei tarvitse kurkotella vaatekaapin perälle kenkiä etsiessäsi – tämä kenkähylly tulee luoksesi. Metallirakenne sopii niin designer-korkokenkien kuin vaelluskenkien säilytykseen. Kestävä ja helppo puhdistaa.

TJUSIG Kenkähylly, musta, 79x32x37 cm – IKEA

TJUSIG Kenkähylly, musta, 79x32x37 cm TJUSIG-sarja pitää takit, hatut, asusteet ja kengät järjestyksessä. Yksinkertaisen tyylikkäästi muotoillut kalusteet on valmistettu massiivipuusta. Pakkauksessa olevilla kiinnikkeillä 2 kenkätelinettä voidaan kiinnittää päällekkäin.

Keywords: ikea kenkäteline, kenkäteline ikea, ikea kenkähylly, kenkähylly ikea, ikea kengät, ikea kenkä, kenkäteline seinälle ikea, ikea kenkäteline kaappiin