Ikea kivik

KIVIK-sarjan pehmeä sohva kutsuu mukavaan hetkeen

KIVIK-sarjan pehmeä sohva kutsuu mukavaan hetkeen – IKEA

KIVIK-sohva tarjoaa erittäin mukavat istuimet koko perheelle. Kerää rakkaasi pelaamaan pelejä tai katsomaan elokuvaa. Katso mustat nahkasohvat!

KIVIK-sohva on kuin tehty kotoisaan oleiluun. Tyylikäs sohva ja pehmeät sohvatyynyt ovat kimmoisaa vaahtomuovia, joiden syleilyyn on mukava uppoutua.

KIVIK-sohvien irtopäälliset – IKEA

KIVIK-sohvien irtopäälliset – IKEA

IKEA KIVIK -sohvien irtopäälliset tuovat uuden ilmeen huoneeseen ja sohvalla, edullisesti! Klikkaa ostoksille IKEA-verkkokauppaan!

KIVIK 3:n istuttava sohva, Hillared antrasiitti – IKEA

KIVIK 3:n istuttava sohva, Hillared antrasiitti Käperry KIVIK-sohvan pehmeyteen. Suuri koko, matalat käsinojat, pussijousitus ja kehoon mukautuva vaahtomuovi kutsuvat seurustelemaan ja rentoutumaan. Irrotettavien käsinojien ansiosta sohvaa on helppo täydentää yhdellä tai useammalla divaanilla.

KIVIK 3:n istuttava sohva + divaani, Hillared antrasiitti – IKEA

KIVIK 3:n istuttava sohva + divaani, Hillared antrasiitti Käperry KIVIK-sohvan pehmeyteen. Suuri koko, matalat käsinojat, pussijousitus ja kehoon mukautuva vaahtomuovi kutsuvat seurustelemaan ja rentoutumaan. Divaaniosaa voidaan käyttää sellaisenaan tai se voidaan liittää sarjan muihin osiin.

KIVIK 2:n istuttava sohva, Tibbleby beige/harmaa – IKEA

KIVIK 2:n istuttava sohva, Tibbleby beige/harmaa Käperry KIVIK-sohvan pehmeyteen. Suuri koko, matalat käsinojat, pussijousitus ja kehoon mukautuva vaahtomuovi kutsuvat seurustelemaan ja rentoutumaan. Irrotettavien käsinojien ansiosta sohvaa on helppo täydentää yhdellä tai useammalla divaanilla.

KIVIK-sohva – Mukava musta nahkasohva on kestävä – IKEA

KIVIK-sohva – Mukava musta nahkasohva on kestävä – IKEA

KIVIK-sohva tarjoaa erittäin mukavat istuimet koko perheelle. Kerää rakkaasi pelaamaan pelejä tai katsomaan elokuvaa. Katso mustat nahkasohvat!

KIVIK Kulmasohva, 5:n istuttava, Hillared antrasiitti – IKEA

KIVIK Kulmasohva, 5:n istuttava, Hillared antrasiitti Käperry KIVIK-sohvan pehmeyteen. Suuri koko, matalat käsinojat, pussijousitus ja kehoon mukautuva vaahtomuovi kutsuvat seurustelemaan ja rentoutumaan. Irrotettavien käsinojien ansiosta sohvaa on helppo täydentää yhdellä tai useammalla divaanilla.

KIVIK 3:n istuttava sohva, Tibbleby beige/harmaa – IKEA

KIVIK 3:n istuttava sohva, Tibbleby beige/harmaa Käperry KIVIK-sohvan pehmeyteen. Suuri koko, matalat käsinojat, pussijousitus ja kehoon mukautuva vaahtomuovi kutsuvat seurustelemaan ja rentoutumaan. Irrotettavien käsinojien ansiosta sohvaa on helppo täydentää yhdellä tai useammalla divaanilla.

Ikea Kivik 3 hengen sohva – Koko Suomi, Tori.fi

Koko Suomi, Tori.fi

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 91ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Keywords: ikea kivik, ikea kivik sohva, kivik ikea, ikea kivik nojatuoli, ikea kivik kulmasohva