Ikea kulho

Kulhot, lasikulhot ja murokulhot edullisesti kotiin – IKEA

Kulhot, lasikulhot ja murokulhot edullisesti kotiin – IKEA

Kulhot sopivat arkeen ja sisustusesineiksi. Kulhot ovat arvostettu osa posliinisia astiasarjoja. Keittokulho täynnä kuumaa keittoa kylmänä iltana. Tai murokulho …

Kulho on joka kodin käyttö- ja koriste-esine, joita tarvitaan niin keittiössä kuin olohuoneessakin. Katso kaikki kulhot, murokulhot ja lasikulhot valikoimassamme!

Tarjoilukulhot & salaattikulhot – Laaja valikoima – IKEA

Tarjoilukulhot & salaattikulhot – Laaja valikoima – IKEA

Salaattikulho tai iso tarjoilukulho on nappivalinta illallista varten. Puinen kulho ja bambukulho ovat kauniita, kun haluat esitellä herkkujasi.

Salaattikulho tai iso tarjoilukulho on nappivalinta illallista varten. Puinen kulho ja bambukulho ovat kauniita, kun haluat esitellä herkkujasi. Katso kaikki tarjoilukulhot!

VARDAGEN Kulho, kirkas lasi, 15 cm – IKEA

VARDAGEN Kulho, kirkas lasi, 15 cm Elämä on juhla, mutta suurin osa päivistä on niitä ihan tavallisia arkipäiviä. Ota ilo irti arjesta ja tarjoile ateriat näiltä ajattoman tyylikkäiltä astioilta. Tykkäätkö? Valikoimaamme kuuluu näitä kokonainen tuotesarja.

OFTAST Kulho, valkoinen, 15 cm – IKEA

OFTAST Kulho, valkoinen, 15 cm Tämä astiasto näyttää ja tuntuu luuposliinilta mutta on valmistettu karkaistusta lasista. Näin voimme tarjota asiakkaille elegantin, hohtavan astiaston edulliseen hintaan. Konepesun- ja mikroaaltouuninkestävä.

IKEA 365+ Kulho, pyöristetyt reunat valkoinen, 16 cm

IKEA 365+ Kulho, pyöristetyt reunat valkoinen, 16 cm – IKEA

IKEA 365+ Kulho, pyöristetyt reunat valkoinen, 16 cm. IKEA 365+ -sarjasta löytyy kaikkea ruokapöytään – niistä syntyy sekä yksinkertaisen viehättävä arkikattaus että väreillä ja lisätarvikkeilla terästettynä upea juhlakattaus. Maasälpäposliinista valmistetut astiat pysyvät kauniina vuodesta toiseen.

Lautaset ja kulhot – Tilaa helposti verkkokaupasta – IKEA

Lautaset ja kulhot – Tilaa helposti verkkokaupasta – IKEA

IKEA lautaset ja kulhot joka tilanteeseen, olipa sitten tiedossa juhlat, tai muutto uuteen kotiin. Valikoima käytännöllisiä IKEA-lautasia ja kulhoja!

BLANDA-sarjan kulhot – IKEA

BLANDA-sarjan kulhot – IKEA

IKEA BLANDA -sarjan kulhot ovat pinottavia ja kestäviä ja tarjoavat käytännöllistä muotoilua.

KALAS Kulho, eri värejä – IKEA

KALAS Kulho, eri värejä Kirkkaat ja iloiset värit, joista jokainen voi poimia oman suosikkinsa. Vahvaa ja turvallista muovia – ei sisällä myrkyllisiä kemikaaleja. Kestävämpi vaihtoehto kertakäyttöastioille, sillä näitä tuotteita käytetään yhä uudestaan. Helppo pinota tilan säästämiseksi.

TRYGG Tarjoilukulho, kirkas lasi – IKEA

TRYGG Tarjoilukulho, kirkas lasi.

Keywords: ikea kulho, ikea kulhot, ikea jälkiruokakulho, kulho ikea, ikea muovikulho