Ikea leikkuulauta bambu

APTITLIG Leikkuulauta, bambu, 45×28 cm – IKEA

Helppohoitoinen bambu on luonnonmateriaali, joka tuo keittiöön väriä ja lämpöä. Samalla se tarjoaa myös kestävän pinnan kaikille kokkauspuuhille.

APTITLIG Leikkuulauta, bambu, 45×28 cm Helppohoitoinen bambu on luonnonmateriaali, joka tuo keittiöön väriä ja lämpöä. Samalla se tarjoaa myös kestävän pinnan kaikille kokkauspuuhille. Viistettyjen reunojensa ansiosta laudasta saa hyvän otteen, ja se on helppo kääntää tarvittaessa ympäri.

LÄMPLIG Leikkuulauta, bambu, 46×53 cm – IKEA

LÄMPLIG Leikkuulauta, bambu – IKEA

Vahva ja kestävä bambu kuuluu maailman nopeimmin kasvavien kasvien joukkoon ja sillä on monta käyttötarkoitusta, joten se on mainio uusiutuva raaka-aine.

LÄMPLIG Leikkuulauta, bambu. Reunassa oleva ura kerää leikatessa vapautuvan lihanesteen ja hedelmien mehun ja estää sitä sotkemasta pöytää. Valmistettu helppohoitoisesta ja kestävästä bambusta, joka on hellä veitsille.

APTITLIG Leikkuulauta, bambu, 24×15 cm – IKEA

Helppohoitoinen bambu on luonnonmateriaali, joka tuo keittiöön väriä ja lämpöä. Samalla se tarjoaa myös kestävän pinnan kaikille kokkauspuuhille.

APTITLIG Leikkuulauta, bambu, 24×15 cm Helppohoitoinen bambu on luonnonmateriaali, joka tuo keittiöön väriä ja lämpöä. Samalla se tarjoaa myös kestävän pinnan kaikille kokkauspuuhille. Viistettyjen reunojensa ansiosta laudasta saa hyvän otteen, ja se on helppo kääntää tarvittaessa ympäri.

BLANDSALLAD Leikkuulauta, bambu – IKEA

BLANDSALLAD Leikkuulauta, bambu Leikkuulauta leivän ystäville. Leivän leikkaaminen onnistuu niin, ettei muruja putoile työtasolle tai pöydälle.

BLANDSALLAD Leikkuulauta, bambu Leikkuulauta leivän ystäville. Leivän leikkaaminen onnistuu niin, ettei muruja putoile työtasolle tai pöydälle. Ne putoavat alla olevalle kätevälle tarjottimelle. Bambu antaa keittiölle lämpimän ja huolitellun ilmeen.

APTITLIG Lihapölkky, bambu – IKEA

APTITLIG Leikkuulauta, bambu, 45×36 cm. Näytä mittojen määrittelyt. 19,99 …

APTITLIG Lihapölkky, bambu. Helppohoitoinen bambu on luonnonmateriaali, joka tuo keittiöön väriä ja lämpöä. Samalla se tarjoaa myös kestävän pinnan kaikille kokkauspuuhille.

HÖGSMA Leikkuulauta, bambu, 42×31 cm – IKEA

HÖGSMA Leikkuulauta, bambu, 42×31 cm Helppohoitoinen ja kestävä bambuleikkuulauta, joka pysyy hyvin paikallaan ja josta saa helposti otteen.

HÖGSMA Leikkuulauta, bambu, 42×31 cm Helppohoitoinen ja kestävä bambuleikkuulauta, joka pysyy hyvin paikallaan ja josta saa helposti otteen. Leikkuulauta ei myöskään tylsistytä veitsiä. Sopii myös tarjoilualustaksi, pannunaluseksi tai RÅSKOG-tarjoiluvaunun päälle.

Leikkuulauta suojaa tasoja leikatessa – IKEA

Leikkuulauta suojaa tasoja leikatessa – IKEA

Leikkuulauta on tarpeellinen väline jokaiseen kotiin, jossa on tasoja ja veitsiä. … Vertaile. LÄMPLIG Leikkuulauta, bambu, 46×53 cm …

Leikkuulauta on tarpeellinen väline jokaiseen kotiin, jossa on tasoja ja veitsiä. Eli toisin sanoen jokaiseen kotiin. Tutustu leikkuulautavalikoimaamme!

Veitset & leikkuulaudat – IKEA

Veitset & leikkuulaudat – IKEA

Leikkuulaudat Veitset Teroittimet … Vertaile. PROPPMÄTT Leikkuulauta, pyökki, 45×28 cm … Vertaile. LÄMPLIG Leikkuulauta, bambu, 46×53 cm …

Tule tutustumaan valikoimaan erilaisia keittiöveitsiä ja leikkuulautoja.

STOLTHET Leikkuulauta, bambu, 35×22 cm – IKEA

STOLTHET Leikkuulauta, bambu, 35×22 cm. … Kun suunnittelin STOLTHET-leikkuulautaa, halusin löytää fiksun tavan leikata, pilkkoa ja järjestää ruokien …

STOLTHET Leikkuulauta, bambu, 35×22 cm

Keywords: ikea leikkuulauta bambu