Ikea malm

MALM-sarja – Makuuhuoneenkalusteet – IKEA

MALM-sarja – Makuuhuoneenkalusteet – IKEA

MALM lipasto on yksinkertainen ja selkeälinjainen kaluste, joka on suosittu vuodesta toiseen. Meiltä myös MALM sänky ja monta muuta kalustetta, katso!

MALM Lipasto, 3 laatikkoa, valkoinen, 80×78 cm – IKEA

MALM Lipasto, 3 laatikkoa, valkoinen, 80×78 cm. Virtaviivaista tyyliä, joka sopii makuuhuoneeseen tai mihin tahansa kodin huoneeseen. Laatikot sulkeutuvat pehmeästi ja tarjolla on laaja valikoima pintamateriaaleja – valitse suosikkisi.

MALM Lipasto, 6 laatikkoa, valkoinen, 160×78 cm – IKEA

MALM Lipasto, 6 laatikkoa, valkoinen, 160×78 cm Virtaviivaista tyyliä, joka sopii makuuhuoneeseen tai mihin tahansa kodin huoneeseen. Laatikot on helppo avata ja sulkea, ja tarjolla on eri värejä – valitse suosikkisi. Psst! Muista kiinnittää kaluste seinään.

MALM Lipasto, 4 laatikkoa, valkoinen, 80×100 cm – IKEA

MALM Lipasto, 4 laatikkoa, valkoinen, 80×100 cm. Virtaviivaista tyyliä, joka sopii makuuhuoneeseen tai mihin tahansa kodin huoneeseen. Laatikot sulkeutuvat pehmeästi ja tarjolla on laaja valikoima pintamateriaaleja – valitse suosikkisi.

MALM Lipasto, 6 laatikkoa, valkoinen, 80×123 cm – IKEA

MALM Lipasto, 6 laatikkoa, valkoinen, 80×123 cm Virtaviivaista tyyliä, joka sopii makuuhuoneeseen tai mihin tahansa kodin huoneeseen. Laatikot on helppo avata ja sulkea, ja tarjolla on eri värejä – valitse suosikkisi. Psst! Muista kiinnittää kaluste seinään.

MALM Lipasto, 2 laatikkoa, valkoinen, 40×55 cm – IKEA

MALM Lipasto, 2 laatikkoa, valkoinen, 40×55 cm Virtaviivainen ilme sopii yhtä hyvin makuuhuoneeseen kuin kodin muihinkin tiloihin. Valitse eri väreistä oma suosikkisi. Voidaan käyttää myös yöpöytänä. Helposti avattavissa ja suljettavissa laatikoissa on pysäyttimet.

MALM Lasilevy, valkoinen, 160×48 cm – IKEA

MALM Lasilevy, valkoinen, 160×48 cm Valkoinen lasilevy suojaa MALM-lipaston pintaa. Lasilevyn avulla lipastosi saa helposti tyylikkään ja siistin ilmeen.

MALM Lipasto, 6 laatikkoa, vaaleaksi petsattu tammiviilu …

MALM Lipasto, 6 laatikkoa, vaaleaksi petsattu tammiviilu, 160×78 cm – IKEA

MALM Lipasto, 6 laatikkoa, vaaleaksi petsattu tammiviilu, 160×78 cm Virtaviivaista tyyliä, joka sopii makuuhuoneeseen tai mihin tahansa kodin huoneeseen. Laatikot on helppo avata ja sulkea, ja tarjolla on eri värejä – valitse suosikkisi. Psst! Muista kiinnittää kaluste seinään.

MALM Lasilevy, valkoinen, 80×48 cm – IKEA

MALM Lasilevy, valkoinen, 80×48 cm Valkoinen lasilevy suojaa MALM-lipaston pintaa. Lasilevyn avulla lipastosi saa helposti tyylikkään ja siistin ilmeen.

Keywords: ikea malm, malm ikea, ikea malm apupöytä, ikea malm hylly