Ikea muovitettu lakana

GRUSNARV Patjansuojus, vedenpitävä, 140×200 cm – IKEA

Lakanan ja patjan väliin asetettu patjansuojus suojaa patjaa tahroilta ja lialta ja pidentää sen käyttöikää. Joustoreunuksen ansiosta patjansuojus pysyy …

GRUSNARV Patjansuojus, vedenpitävä, 140×200 cm Ohut, vedenpitävä patjansuojus estää nesteiden imeytymisen patjaan ja pitää sen raikkaana ja puhtaana. Hyvin paikallaan pysyvä suojus pidentää patjan käyttöikää vuosilla. Patjansuojus kestää konepesun 60 °C:ssa, jossa pölypunkit kuolevat.

Patjansuojus suojaa patjaa likaantumiselta – IKEA

Patjansuojus suojaa patjaa likaantumiselta – IKEA

Patjansuojus on mainio tapa suojata kodin patjat. Patjansuojus on helppo kiinnittää ja irrottaa. Se hylkii vettä ja likaa sekä kestää konepesut 60 asteessa.

Patjansuojus suojaa patjaa likaantumiselta, tuo pitkää ikää patjalle ja on hyvä kosteussuoja sänkyyn. IKEA-sängynsuoja ja tyynynsuojus on helppo pestä.

Lakanat – Muotoonommeltu lakana ja aluslakana sänkyyn – IKEA

Lakanat – Muotoonommeltu lakana ja aluslakana sänkyyn – IKEA

Lakanat ja aluslakanat ovat monen mielestä toiseksi paras asia maailmassa. Tutustu laajaan lakana- ja aluslakanavalikoimaan. Myös muotoonommeltu lakana!

LEN Patjasuojus, valkoinen, 70×100 cm – IKEA

Tämä muovitettu suojus suojaa sänkyä tai sohvaa, kun lapsi opettelee kuivaksi. Valmistettu vastuullisesti tuotetusta puuvillasta ja turvallisesta kumista.

LEN Patjasuojus, valkoinen, 70×100 cm Hädän hetkellä apu on lähellä. Tämä muovitettu suojus suojaa sänkyä tai sohvaa, kun lapsi opettelee kuivaksi. Valmistettu vastuullisesti tuotetusta puuvillasta ja turvallisesta kumista. Vesitiivis tausta suojaa patjaa. Sopii sekä sänkyyn että pinnasänkyyn.

LENAST Patjansuojus, vedenpitävä, valkoinen, 70×160 cm

LENAST Patjansuojus, vedenpitävä, valkoinen, 70×160 cm – IKEA

Sitä valmistetaan raakaöljystä, joka on uusiutumaton luonnonvara. Koska IKEA ei halua lisätä uuden öljyn käyttöä, olemme nyt siirtymässä käyttämään ainoastaan …

LENAST Patjansuojus, vedenpitävä, valkoinen, 70×160 cm Patjansuojus on kannattava hankinta, sillä se suojaa pieniltä vahingoilta ja on helppo pestä. Lisäksi se tarjoaa mukavan nukkumapaikan. Hyvin nukkuva lapsi on aikuisenkin unelma, eikö niin? Nopea irrottaa, helppo pestä.

ULLVIDE Muotoonommeltu lakana sijauspatjaan, valkoinen …

ULLVIDE Muotoonommeltu lakana sijauspatjaan, valkoinen, 140×200 cm – IKEA

Nykyään IKEA käyttää yhä enemmän kierrätyspuuvillaa. Pyrimme myös varmistamaan, että kaiken käyttämämme uuden puuvillan kasvatuksessa ja tuotannossa on käytetty …

ULLVIDE Muotoonommeltu lakana sijauspatjaan, valkoinen, 140×200 cm Pehmeä lakana, jossa korkea langantiheys ja joka on valmistettu lyosellista ja kestävämmin tuotetusta puuvillasta. Luonnonmateriaalit hengittävät ja imevät kosteutta, joten hyvät yöunet ovat taatut.

LENAST Patjasuojus, valkoinen, 60×120 cm – IKEA

LENAST Patjasuojus, valkoinen, 60×120 cm Patjansuojus on kannattava hankinta, sillä se suojaa pieniltä vahingoilta ja on helppo pestä.

LENAST Patjasuojus, valkoinen, 60×120 cm Patjansuojus on kannattava hankinta, sillä se suojaa pieniltä vahingoilta ja on helppo pestä. Lisäksi se tarjoaa mukavan nukkumapaikan. Hyvin nukkuva lapsi on aikuisenkin unelma, eikö niin? Nopea irrottaa, helppo pestä.

Vauvan tekstiilit – laadukkaat ja testatut tuotteet – IKEA

Vauvan tekstiilit – laadukkaat ja testatut tuotteet – IKEA

Vauvojen tekstiilit ovat suunniteltu kestämään käyttöä ja tuntumaan silti mitä miellyttävimmältä ihoa vasten, oli kyseessä sitten vauvan pussilakana, …

Vauvojen tekstiilit kuten peitto pinnasänkyyn tai lastensänkyyn turvaa rauhalliset unet pienelle nukkujalle. Tutustu vauvojen tekstiileihin ja koko valikoimaamme!

Pöytäliinat & kaitaliinat – Laaja valikoima liinoja – IKEA

Pöytäliinat & kaitaliinat – Laaja valikoima liinoja – IKEA

Pöytäliina ja kaitaliina kruunaavat kattauksen ja kutsuvat yhteen pöydän ääreen. Pyöreät pöytäliinat pyöreälle pöydälle. Katso kaikki pöytäliinat ja …

Pöytäliina ja kaitaliina kruunaavat kattauksen ja kutsuvat yhteen pöydän ääreen. Pyöreät pöytäliinat pyöreälle pöydälle. Katso kaikki pöytäliinat ja kaitaliinat!

Keywords: ikea muovitettu lakana