Ikea pulloteline

BESTÅ Pulloteline 6 pullolle, kromattu – IKEA

BESTÅ Pulloteline 6 pullolle, kromattu. 19,99 …

BESTÅ Pulloteline 6 pullolle, kromattu Pulloteline on yhtä helppo asentaa BESTÅ-runkoihin kuin tavallinen hyllylevy. Fiksu ratkaisu säästää tilaa, ja pullot pysyvät telineessä siististi ja hyvässä järjestyksessä. Voidaan asentaa viistoon tai vaakatasoon.

IVAR Pulloteline, harmaa, 83×30 cm – IKEA

IVAR Pulloteline, harmaa, 83×30 cm. Koska IVAR-säilytysjärjestelmä on niin hyvä siinä, mitä se tekee, se on palvellut asiakkaiden tarpeita kodin eri …

IVAR Pulloteline, harmaa, 83×30 cm. Koska IVAR-säilytysjärjestelmä on niin hyvä siinä, mitä se tekee, se on palvellut asiakkaiden tarpeita kodin eri huoneissa jo yli 50 vuoden ajan. Ullakot, olohuoneet, ruokakomerot ja makuuhuoneet – ne kaikki rakastavat IVAR-hyllyjä.

HUTTEN Viinipulloteline 9 pullolle, massiivipuu – IKEA

Mitat ; Leveys: 33 cm ; Syvyys: 30 cm ; Korkeus: 34 cm.

HUTTEN Viinipulloteline 9 pullolle, massiivipuu Tässä on tilaa 9 mehu- tai viinipullolle, ja jos se ei riitä, voit pinota kaksi telinettä päällekkäin – ja vaikka useampiakin kummallekin sivulle. Haluatko, että teline sopii sisustukseesi? Puupinta on helppo maalata.

Viinipulloteline pitää viinit järjestyksessä – IKEA

Viinipulloteline pitää viinit järjestyksessä – IKEA

Viinipulloteline ei ole ainoastaan käytännöllinen ratkaisu viinin säilyttämiseen vaan sen on myös kaunis sisustuselementti. Viiniteline sijoitetaan useimmiten …

Viinipulloteline on oiva tapa säilyttää viinit järjestyksessä – ja järjestyksen saat valita itse! Tutustu kauniisiin ja edullisiin viinitelineisiimme.

KRÖSAMOS Purkki-/pulloteline, pähkinäpuu/teräs – IKEA

KRÖSAMOS-malliston pullot ja purkit sopivat täydellisesti tähän massiivipuusta ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuun telineeseen.

KRÖSAMOS Purkki-/pulloteline, pähkinäpuu/teräs KRÖSAMOS-malliston pullot ja purkit sopivat täydellisesti tähän massiivipuusta ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuun telineeseen. Yhtä kauniita keittiön työtasolla kuin kattauksessa – ja helppoja siirtää.

KALLAX Teline pulloille, valkoinen, 33×33 cm – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

KALLAX Teline pulloille, valkoinen, 33×33 cm Helppo koota ilman työkaluja tai ruuveja.

Keittiökaappien sisusteet palauttavat järjestyksen – IKEA

Keittiökaappien sisusteet palauttavat järjestyksen – IKEA

Monikäyttöisillä UPPDATERA-sisusteilla saat muokattua keittiösi kaapit ja laatikot vastaamaan kaikkia tarpeitasi – vaikka sinulla ei olisikaan IKEA-keittiötä!

Keittiökaappien sisusteet pitävät tärkeät keittiövälineesi hyvässä järjestyksessä. Ruuanlaitto on sujuvaa, kun kaikki tarvitsemasi löytyy tutuilta paikoilta.

Ikea jääkaappi pulloteline – FixPart

Ikea jääkaappi pulloteline – FixPart

Voimme toimittaa yli 3 tuotetta kategoriasta Ikea jääkaappi pulloteline, joista suurin osa on varastossa. Löydät pulloteline helpoimmin hakemalla Ikea jääkaappi …

Ikea jääkaappi pulloteline tarvitaan? ★ 3+ Ikea jääkaappi pulloteline toimitettavissa. ★ Toimitus seuraavana päivänä* ★ Asiakkaat antavat meille 8,5

Pulloteline Ikea, Muut keittiöt… – Tori

Pulloteline Ikea, Muut keittiöt…

7.2.2023 — Ruostumatonta terästä. Koko 45 x 11 cm. Mieluimmin nouto mutta myös postitus onnistuu, ostaja maksaa postikulut.

Ruostumatonta terästä. Koko 45 x 11 cmMieluimmin nouto mutta myös postitus onnistuu, ostaja maksaa postikulut. Jos ostat enemmän kuin yhden tuotteen yhdistelen postikulut. Maksu etukäteen tilille, sen jälkeen postitus. En lähetä postiennakollaSivun y…

Keywords: ikea pulloteline