Ikea tarjotin

Tarjottimet – Tarjotin ja sänkytarjotin jokaiseen kotiin – IKEA

Tarjottimet – Tarjotin ja sänkytarjotin jokaiseen kotiin – IKEA

Tarjotin, tarjoilualusta vai sänkytarjotin? Valikoimassa on erimuotoisia, erikokoisia ja -tyylisiä tarjottimia. Tarjottimet arkeen ja juhlaan. Tutustu!

SKALA Tarjotin, koivu, 44 cm – IKEA

SKALA Tarjotin, koivu – IKEA

Kerroksittain liimatusta puusta voidaan valmistaa joustavia ja erittäin kestäviä kaarevia rakenteita, kuten lepotuolien runkoja.

SKALA Tarjotin, koivu. Jämäkät kädensijat helpottavat kantamista.

SAMMANHANG Tarjotin, valkoinen, 28×20 cm – IKEA

SAMMANHANG-tarjotin sopii täydellisesti aamiaiseen vuoteessa tai teehetkeen television ääressä. Sarjaan kuuluvan tarjottimen kannattimen avulla voit kattaa …

SAMMANHANG Tarjotin, valkoinen, 28×20 cm SAMMANHANG-tarjotin sopii täydellisesti aamiaiseen vuoteessa tai teehetkeen television ääressä. Sarjaan kuuluvan tarjottimen kannattimen avulla voit kattaa pöydän useammalle samalla kertaa.

TILLGÅNG Tarjotin, harmaa, 37×29 cm – IKEA

TILLGÅNG-tarjotin on hyvä esimerkki siitä, että korkea laatu ja matala hinta voidaan yhdistää tekemällä harkittuja valintoja. Tähän tarjottimeen valittiin …

TILLGÅNG Tarjotin, harmaa, 37×29 cm Tämä tarjotin on kuin supersankari. Siinä on likaa hylkivä ja naarmuuntumaton pinta, se voidaan pestä astianpesukoneessa ja se sopii sekä ulko- että sisäkäyttöön. Tarjotin sopii myös useimpiin tarjoiluvaunuihin. Suunniteltu sopimaan useimpiin tarjotintelineisiin.

FRAMKALLA Tarjotin, kuvioitu, 43 cm – IKEA

FRAMKALLA Tarjotin, kuvioitu – IKEA

Tarjottimen hauskat kiemuraiset kuviot ja voimakkaat värit tuovat keittiöön eloa, ja se sopiikin sekä tarjoiluun että koristeeksi. Tuotenumero104.074.00.

FRAMKALLA Tarjotin, kuvioitu.

KLIPSK Vuodetarjotin, valkoinen – IKEA

… sekä aamukahvista että aamun uutisista, sillä tarjottimessa on ura kirjalle tai tabletille. Tarjotin pysyy tukevasti pystyssä pehmeälläkin alustalla.

KLIPSK Vuodetarjotin, valkoinen. Kokoon taittuvien jalkojen ansiosta menee pieneen tilaan säilyttämistä varten. Tasossa olevan uran ansiosta tabletti tai kirja pysyy hyvin paikoillaan.

Tarjoiluastiat jokaiseen kotiin – IKEA

Tarjoiluastiat jokaiseen kotiin – IKEA

OSTBIT-tarjotin valkoisten lakanoiden päällä. Tarjottimella maljakko ja lautanen, jolla paistettu kananmuna. Bambuisen OSTBIT-tarjottimen kulma lähikuvassa.

Tarjoiluastiat, nuo jokaisen kodin pienet hovimestarit! Tutustu laajaan valikoimaamme tarjoiluastioitamme ja valitse omasi!

ROMANTISK Tarjotin, valkoinen, 52×39 cm – IKEA

ROMANTISK Tarjotin, valkoinen – IKEA

Siinä tapauksessa ROMANTISK-tarjotin on mainio lahjaidea kumppanillesi – tai itsellesi. Tarjotinta on helppo kantaa, joten kaikenlaiset makoisan aamupalan …

ROMANTISK Tarjotin, valkoinen. Jämäkät kädensijat helpottavat kantamista.

SNUDDA Pyörivä tarjotin, massiivipuu, 39 cm – IKEA

Tämä pyöreä puinen tarjotin helpottaa arkea, sillä pyörivällä tarjottimella oleviin tavaroihin on helppo yltää. Käytännöllinen apuväline ja helppo tapa …

SNUDDA Pyörivä tarjotin, massiivipuu, 39 cm Tämä pyöreä puinen tarjotin helpottaa arkea, sillä pyörivällä tarjottimella oleviin tavaroihin on helppo yltää. Käytännöllinen apuväline ja helppo tapa tuoda uutta ilmettä keittiöön tai ruokailutilaan. Pyörivä alusta helpottaa tarjoilua.

Keywords: ikea tarjotin, tarjotin ikea, ikea sänkytarjotin, ikea tarjottimet, ikea tarjotinteline