Ikea teinin huone

Vinkkejä teini-ikäisen huoneen sisustamiseen – IKEA

Tämän teini-ikäiselle sopivan makuuhuoneen keskiössä on monikäyttöinen säilytystilalla varustettu sänky, ja tilassa yhdistyvät kolme eri huonetta.

On helppoa luoda huone, jossa on tilaa sekä arkisille toimille että teini-ikäisen itseilmaisulle. Löydä inspiraatiota ja tee ostoksesi verkossa vaikka heti!

Teinin huone, jossa on riittävästi yksityisyyttä – IKEA

Yhdisteltävä pöytä. Näissä pöytälevyissä ja jaloissa on valikoima värejä ja kokoja, joista teini voi valita itselleen täydellisen yhdistelmän.

Jos teini-ikäinen haluaa olla itsenäisempi, katso tätä makuuhuonetta. Löydät vinkkejä siitä, miten voit rakentaa teinihuoneen, joka tuntuu olevan erillään muusta kodista.

Ideoita tehokkaaseen tilankäyttöön nuoren huoneessa

Ideoita tehokkaaseen tilankäyttöön nuoren huoneessa – IKEA

Teini-ikäisen oma soppi kaupunkiasunnossa · Lastenhuone, joka herättää mielikuvituksen · Huone kahdelle – ja tilaa leikeille · Vauvaperheen makuuhuone.

Monikäyttöisten kalusteiden ja näppärien säilytysratkaisujen avulla nuoren makuuhuone pysyy mukana menossa – ja persoonallisuudellekin jää tilaa. Osta heti!

Luovat ideat teini-ikäisen monikäyttöiseen huoneeseen – IKEA

13.2.2018 — ”Meneminen teinin huoneeseen on kuin menisi Ikeaan. … #Ikea #ostokset … Ja tiukasti liimautuneena lautaseen… ainakin teinillä.

Tarvitsetko huoneen, jossa voit rentoutua, opiskella ja viettää aikaa kavereiden kanssa? Tästä huoneesta löytyy tilaa kaikelle näille. Lue lisää tästä!

Monikäyttöinen huone, joka pitää teinin tyytyväisenä – IKEA

13.2.2018 — ”Meneminen teinin huoneeseen on kuin menisi Ikeaan. … #Ikea #ostokset … Ja tiukasti liimautuneena lautaseen… ainakin teinillä.

Tarvitsetko teini-ikäiselle huoneen, joka vastaa kaikkiin tarpeisiin? Tässä huoneessa on hienoja ideoita säilytykseen, opiskeluun, pelaamiseen ja nukkumiseen. Uskomme, että te molemmat pidätte niistä. Osta netistä jo tänään!

Inspiroivia ideoita teini-ikäisen pieneen huoneeseen – IKEA

Kaipaatko ideoita teinin huoneeseen? Säilytystilalla varustetusta sängystä käteviin hyllyihin ja työpöytään, tässäpä täydellinen tila kiireiselle teinille.

Lastenhuoneen sisustus – IKEA

Lastenhuoneen sisustus ja lastenhuoneen sisustusideat – IKEA

Kaipaatko inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen? Tutustu lastenhuoneen sisustusideoihin, poimi parhaat ideat ja päivitä lastenhuoneen sisustus uusiksi.

Minna on Twitter: “”Meneminen teinin huoneeseen on kuin …

Minna na Twitteri: “”Meneminen teinin huoneeseen on kuin …

Keywords: ikea teinin huone