Ikea tiskialtaan tulppa

Tiskialtaan osat ovat keittiön näkymättömiä sankareita – IKEA

Tiskialtaan osat ovat keittiön näkymättömiä sankareita – IKEA

Tiskialtaan tarvikkeet pitävät keittiösi järjestyksessä ja helpottavat arjen askareissa. Meiltä löydät hyödylliset tarvikkeet, kuten talouspaperitelineen, …

Tiskialtaan osat estävät ruoantähteitä valumasta viemäriin ja ehkäisevät epämiellyttäviä hajuja keittiössä. Mallistomme vesilukoilla on jopa 25 vuoden takuu. Tutustu!

Tiskialtaan tarvikkeet pitävät keittiösi siistinä – IKEA

Tiskialtaan tarvikkeet pitävät keittiösi siistinä – IKEA

Tarpeita tiskialtaan suhteen on yhtä monia kuin on sen käyttäjiä. Tutustu valikoimaamme, ja löydä juuri sinun tarpeisiin sopiva tiskiallas.

Tiskialtaan tarvikkeet pitävät keittiösi järjestyksessä ja helpottavat arjen askareissa. Meiltä löydät hyödylliset tarvikkeet, kuten talouspaperitelineen, tutustu!

Keittiöhanat & tiskialtaat – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Keittiöhanat & tiskialtaat – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

LILLVIKEN 2 altaan pohjaventtiili/vesilukko 25 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.fi/takuu.

Säästä vettä jokaisella käyttökerralla laadukkaan keittiön altaan ja hanan avulla. Katso keittiön allas ja hana -valikoima ja tule ostoksille!

LILLVIKEN Kansi – IKEA

LILLVIKEN Kansi. Kätevää kantta voi käyttää LILLVIKEN-vesilukon ja pohjaventtiilin kanssa. Kansi kiinnitetään magneetilla, ja se luo altaaseen puhtaan ja sileän pinnan – ja estää ruokajätettä kerääntymästä sihtiin.

Tiskiallas tarpeidesi mukaan – IKEA

Tiskiallas tarpeidesi mukaan – IKEA

Tiskiallas on keittiössä keskeisessä roolissa. On tärkeää, että tiskiallas on oikein mitoitettu vastaa käyttäjän tarpeita, tyylikästä ulkonäköä unohtamatta.

LILLVIKEN 1 altaan pohjaventtiili/vesilukko – IKEA

LILLVIKEN 1 altaan pohjaventtiili/vesilukko. 25 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.

RÄNNILEN 1 pesualtaan vesilukko – IKEA

RÄNNILEN 1 tiskialtaan vesilukko – IKEA

RÄNNILEN 1 tiskialtaan vesilukko. Ulos vedettävä vesilukko helpottaa pituussäädön tekemistä vetolaatikkoa varten tai liittämistä viemäriin, pesukoneeseen tai kuivausrumpuun.

LILLVIKEN 2 altaan pohjaventtiili/vesilukko – IKEA

LILLVIKEN 2 altaan pohjaventtiili/vesilukko 25 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.fi/takuu

VRESJÖN Upotettava tiskiallas, 1 allas, ruostumaton teräs …

VRESJÖN Upotettava tiskiallas, 1 allas, ruostumaton teräs, 54×44 cm – IKEA

VRESJÖN Upotettava tiskiallas, 1 allas, ruostumaton teräs, 54×44 cm Virtaviivainen ja siro allas tuo keittiöön tyylikästä ilmettä. Pienisäteiset kulmat jättävät enemmän tilaa pannuille, ja kestävä ruostumaton teräs kestää lämpöä ja hylkii likaa, joten se on helppo pitää puhtaana ja raikkaana.

Keywords: ikea tiskialtaan tulppa