Ikea tustna

TUSTNA Sijauspatja, valkoinen, 90×200 cm – IKEA

STAVANGER Patja + sijauspatja, puolikiinteä/Tustna, 120×200 cm Sijauspatjan tehokkaasti painetta vähentävä lateksi- ja villatäyte auttaa rentoutumaan …

TUSTNA Sijauspatja, valkoinen, 90×200 cm. Sijauspatjamme tekevät sängystä terveellisemmän ja mukavamman. Ne on helppo viedä tuulettumaan, ja ne pidentävät patjan käyttöikää.

Petauspatja – Sijauspatja tuo mukavuutta nukkumiseen

Petauspatja – Sijauspatja tuo mukavuutta nukkumiseen – IKEA

Petauspatja lisää sängyn mukavuutta ja takaa paremmat yöunet. Sijauspatjat eri kokoisina ja täytemateriaaleissa, myös muistivaahto eli memory foam patja. Katso valikoima!

SKOTTERUD Patja + sijauspatja, kiinteä/Tustna, 90×200 cm

SKOTTERUD Patja + sijauspatja, kiinteä/Tustna, 90×200 cm – IKEA

SKOTTERUD Patja + sijauspatja, kiinteä/Tustna, 90×200 cm Puupohjainen joustinpatja ei tarvitse patjakehikkoa tai sälepohjaa. Sänkyyn tarvitaan lisäksi vain sijauspatja ja jalat. Voit halutessasi yhdistää kokonaisuuteen myös sängynpäädyn. Alimman kerroksen Bonnell-jouset tuovat lisämukavuutta.

STAVANGER Patja + sijauspatja, puolikiinteä/Tustna, …

STAVANGER Patja + sijauspatja, puolikiinteä/Tustna, 140×200 cm – IKEA

STAVANGER Patja + sijauspatja, puolikiinteä/Tustna, 140×200 cm Puupohjainen joustinpatja ei tarvitse patjakehikkoa tai sälepohjaa. Sänkyyn tarvitaan lisäksi vain sijauspatja ja jalat. Voit halutessasi yhdistää kokonaisuuteen myös sängynpäädyn. Alimman kerroksen Bonnell-jouset tuovat lisämukavuutta.

DUNVIK Jenkkisänky, Valevåg kiinteä/Tustna Gunnared …

DUNVIK Jenkkisänky, Valevåg kiinteä/Tustna Gunnared beige, 160×200 cm – IKEA

DUNVIK Jenkkisänky, Valevåg kiinteä/Tustna Gunnared beige, 160×200 cm Sängynpäätyyn on mukava nojailla, mikä sopii täydellisesti hitaisiin aamuihin kahvin ja kirjan kera. Voidaan asettaa keskelle huonetta, sillä myös takaosa on viimeistelty. Päälliset on helppo irrottaa pesua varten.

STAVANGER Patja + sijauspatja, puolikiinteä/Tustna …

STAVANGER Patja + sijauspatja, puolikiinteä/Tustna, 90×200 cm – IKEA

STAVANGER Patja + sijauspatja, puolikiinteä/Tustna, 90×200 cm Sijauspatjan tehokkaasti painetta vähentävä lateksi- ja villatäyte auttaa rentoutumaan kokonaisvaltaisesti ja tarjoaa pehmeämmän nukkumisalustan. Patjan minipussijouset mukailevat kehon muotoja ja lisäävät mukavuutta.

STAVANGER Patja + sijauspatja, puolikiinteä/Tustna …

STAVANGER Patja + sijauspatja, puolikiinteä/Tustna, 160×200 cm – IKEA

STAVANGER Patja + sijauspatja, puolikiinteä/Tustna, 160×200 cm Puupohjainen joustinpatja ei tarvitse patjakehikkoa tai sälepohjaa. Sänkyyn tarvitaan lisäksi vain sijauspatja ja jalat. Voit halutessasi yhdistää kokonaisuuteen myös sängynpäädyn. Alimman kerroksen Bonnell-jouset tuovat lisämukavuutta.

FINNSNES Jenkkisänky, Valevåg kiinteä/Tustna harmaa …

FINNSNES Jenkkisänky, Valevåg kiinteä/Tustna harmaa, 160×200 cm – IKEA

FINNSNES Jenkkisänky, Valevåg kiinteä/Tustna harmaa, 160×200 cm Pehmeän tyylikäs, lämmin ja kutsuva. FINNSNES-sängyn selkeät linjat ja päätylevyn vaakatasoinen ura luovat nykyaikaisen ilmeen, kun taas kestävä kangas ja tukeva runko takaavat pitkän käyttöiän.

DUNVIK Jenkkisänky, Vågstranda kiinteä/Tustna … – IKEA

DUNVIK Jenkkisänky, Vågstranda kiinteä/Tustna Gunnared sininen, 160×200 cm – IKEA

DUNVIK Jenkkisänky, Vågstranda kiinteä/Tustna Gunnared sininen, 160×200 cm Sängynpäätyyn on mukava nojailla, mikä sopii täydellisesti hitaisiin aamuihin kahvin ja kirjan kera. Voidaan asettaa keskelle huonetta, sillä myös takaosa on viimeistelty.

STAVANGER Patja + sijauspatja, puolikiinteä/Tustna … – IKEA

STAVANGER Patja + sijauspatja, puolikiinteä/Tustna, 120×200 cm – IKEA

STAVANGER Patja + sijauspatja, puolikiinteä/Tustna, 120×200 cm Sijauspatjan tehokkaasti painetta vähentävä lateksi- ja villatäyte auttaa rentoutumaan kokonaisvaltaisesti ja tarjoaa pehmeämmän nukkumisalustan. Patjan minipussijouset mukailevat kehon muotoja ja lisäävät mukavuutta.

Keywords: ikea tustna, ikea tustna kokemuksia