Ikea työtaso tammi

KARLBY Työtaso, tammi, viilu, 246×3.8 cm – IKEA

Työtaso, 186×3.8 cm, ruskea. KARLBY Mittatilaustyötaso, tammi/viilu, 45.1-63.5×3.8 cm. KARLBY Työtaso, koivu/viilu, 246×3.8 cm

KARLBY Työtaso, tammi, viilu, 246×3.8 cm. Tässä työtasossa yhdistyvät massiivipuun ja viilun parhaat puolet.

VRENA Työtaso, tammi/viilu, 186×2.8 cm – IKEA

Massiivipuu työtasot tuovat lämpöä ja persoonallista ilmettä keittiöön. Massiivipuiset keittiön työtasot ovat saatavilla meiltä mittatilauksena.

VRENA Työtaso, tammi/viilu, 186×2.8 cm Tässä työtasossa yhdistyvät massiivipuun ja viilun parhaat puolet. Siinä on käytetty tehokkaasti luonnonmateriaaleja, ja siinä on kaunis kuvio ja kestävä pinta, jota voidaan hioa. Valmis kotiin vietäväksi.

MÖLLEKULLA Työtaso, tammi/viilu, 186×3.8 cm – IKEA

SÄLJAN Mittatilaustyötaso, tammikuvio/laminaatti, 45.1-63.5×3.8 cm. SÄLJAN Työtaso, beige kivikuvio/laminaatti, 186×3.8 cm

MÖLLEKULLA Työtaso, tammi/viilu, 186×3.8 cm Tässä työtasossa yhdistyvät massiivipuun ja viilun parhaat puolet. Siinä on käytetty tehokkaasti luonnonmateriaaleja, ja siinä on kaunis kuvio ja kestävä pinta, jota voidaan hioa. Valmis kotiin vietäväksi.

SÄLJAN Työtaso, tammikuvio/laminaatti, 186×3.8 cm – IKEA

SÄLJAN Työtaso, tammikuvio/laminaatti, 186×3.8 cm Tältä pinnalta roiskeet ja rasva on helppo pyyhkiä pois, ja työtaso säilyttää kauneutensa pitkään. Valitse täydellinen vaihtoehto monista eri väreistä ja tyyleistä. Saat tuotteen mukaan kotiin jo tänään.

Keittiön puuviilutyötasot – IKEA

Keittiön puuviilutyötasot – IKEA

Tutustu laajaan valikoimaamme keittiön puuviilutasoja ja valitse omaan keittiöösi sopivin.

SKOGSÅ Mittatilaustyötaso, tammi/viilu, 63.6-125×3.8 cm

SKOGSÅ Mittatilaustyötaso, tammi/viilu, 63.6-125×3.8 cm – IKEA

SKOGSÅ Mittatilaustyötaso, tammi/viilu, 63.6-125×3.8 cm Tässä työtasossa yhdistyvät massiivipuun ja viilun parhaat puolet. Siinä on käytetty fiksusti luonnonmateriaaleja, joten pinnan kuvio on yksilöllinen ja kestävää pintaa voi hioa. Saatavana mittatilauksena.

SÄLJAN Mittatilaustyötaso, tammikuvio, laminaatti, 45.1- …

SÄLJAN Mittatilaustyötaso, tammikuvio, laminaatti, 45.1-63.5×3.8 cm – IKEA

SÄLJAN Mittatilaustyötaso, tammikuvio, laminaatti, 45.1-63.5×3.

Massiivipuiset työtasot – Massiivipuutaso keittiöön – IKEA

Massiivipuiset työtasot – Massiivipuutaso keittiöön – IKEA

Massiivipuu työtasot tuovat lämpöä ja persoonallista ilmettä keittiöön. Massiivipuiset keittiön työtasot ovat saatavilla meiltä mittatilauksena. Osta massiivipuutaso tavaratalosta!

Keittiön tasot – Työtasot ovat keittiösi kestävä alusta – IKEA

Keittiön tasot – Työtasot ovat keittiösi kestävä alusta – IKEA

Keittiötaso toimii alustana kaikelle mitä keittiössäsi teet. Keittiön työtasot ovat saumaton osa keittiötä. Paljon vaihtoehtoja ja tyylejä, tutustu!

Keywords: ikea työtaso tammi, ikea tammitaso