Ikea untuvatyyny

Untuvatyynyt – Höyhentyyny vie unet höyhensaarille – IKEA

Untuvatyynyt – Höyhentyyny vie unet höyhensaarille – IKEA

Höyhentyyny ja untuvatyyny ovat monien mielestä parhaat tyynyt, eikä ihme. Katso untuvatyynyt ja höyhentyynyt valikoimastamme ja tilaa verkkokaupasta!

LUNDTRAV Tyyny, matala, 50×60 cm – IKEA

LUNDTRAV Tyyny, matala, 50×60 cm Pehmeä puuvillatyyny, jonka täytteestä 90 …

LUNDTRAV Tyyny, matala, 50×60 cm Pehmeä puuvillatyyny, jonka täytteestä 90 % on höyheniä. Materiaalin ansiosta ilma pääsee kiertämään vapaasti, mikä takaa miellyttävän nukkumisympäristön. Matala tyyny sopii parhaiten mahallaan nukkuville. Kestää konepesun 60 °C:ssa, jossa pölypunkit kuolevat.

FJÄDRAR Sisätyyny, luonnonvalkoinen, 65×65 cm – IKEA

Höyhentäytteinen tyyny tekee sohvan nurkasta pehmeän kotoisan ja mukavan. Tyynyn ilmettä on helppo päivittää erilaisilla tyynynpäällisillä.

FJÄDRAR Sisätyyny, luonnonvalkoinen, 65×65 cm Höyhentäytteinen tyyny tekee sohvan nurkasta pehmeän kotoisan ja mukavan. Tyynyn ilmettä on helppo päivittää erilaisilla tyynynpäällisillä. Kuohkea höyhentäyte tukee erittäin hyvin. Sopii erinomaisesti tueksi sängyssä lukemiseen. Tukee hyvin koko selkää.

LUNDTRAV Tyyny, korkea, 50×60 cm – IKEA

Pehmeä puuvillatyyny, jonka täytteestä 90 % on höyheniä.

LUNDTRAV Tyyny, korkea, 50×60 cm Pehmeä puuvillatyyny, jonka täytteestä 90 % on höyheniä. Materiaalin ansiosta ilma pääsee kiertämään vapaasti, mikä takaa miellyttävän nukkumisympäristön. Korkea tyyny sopii parhaiten kyljellään ja selällään nukkuville.

Tyynyt – Tilaa tyyny ja vartalotyyny verkkokaupasta – IKEA

Tyynyt – Tilaa tyyny ja vartalotyyny verkkokaupasta – IKEA

Tyyny pehmentää maailmaa. Yksi tärkeimmistä hyvän unen tekijöistä on sopivan tyynyn valinta. Jotkut pitävät korkeasta ja pehmeästä tyynystä, toiset suosivat …

Tyyny on ihana asia, ja hyvä tyyny vieläkin ihanampi. Meiltä ihanat, laadukkaat ja edulliset tyynyt. Tilaa IKEA-tyyny ja vartalotyyny verkosta!

VILDKORN Tyyny, matala, 50×60 cm – IKEA

VILDKORN Tyyny, matala, 50×60 cm Yhtä aikaa pehmeä ja kiinteä tyyny voidaan pöyhiä juuri sopivaksi. Helppohoitoinen puuvilla-polyesteriseos kestää toistuvaa …

VILDKORN Tyyny, matala, 50×60 cm Yhtä aikaa pehmeä ja kiinteä tyyny voidaan pöyhiä juuri sopivaksi. Helppohoitoinen puuvilla-polyesteriseos kestää toistuvaa pesua korkeissa lämpötiloissa, ja se myös kuivuu nopeasti. Täytteen pallokuitu on joustavaa, ilmavaa ja helppo pöyhiä muotoonsa.

BERGVEN Tyyny, korkea, 50×60 cm – IKEA

BERGVEN Tyyny, korkea, 50×60 cm Tyynyssä on kiinteä untuva-höyhensisus, …

BERGVEN Tyyny, korkea, 50×60 cm Tyynyssä on kiinteä untuva-höyhensisus, jota ympäröi pehmeä 90-prosenttinen untuvatäyte. Kaksoisputkirakenne tekee tyynystä mukavan ja paksun. Korkea tyyny sopii parhaiten kyljellään ja selällään nukkuville. Kestää konepesun 60 °C:ssa, jossa pölypunkit kuolevat.

Koristetyynyt ja koristetyynynpäälliset edullisesti – IKEA

Koristetyynyt ja koristetyynynpäälliset edullisesti – IKEA

Tyyny luonnonvalkoisessa/mustassa SPIKKLUBBA-tyynynpäällisessä toisen tumman beigessä DYTÅG-tyynynpäällisessä olevan tyynyn edessä …

Koristetyynyt, ja niiden värit sekä kuviot tekevät sisustuksesta persoonallisen. Uudet koristetyynynpäälliset piristävät kotiasi helposti. Tutustu!

Koristetyynyt – Sisustustyynyt ja sohvatyynyt – IKEA

Sisustustyynyt ja sohvatyynyt – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Neliömäinen, suorakulmion muotoinen tai sylinterimäinen sisustustyyny tukee kehoasi. Sohvalle, nojatuoliin ja sänkyyn asetellut tyynyt tukevat myös tyyliäsi.

Sisustustyyny ja sohvatyyny ovat kaunis ja käytännöllinen sisustuselementti. Löydä kattava valikoima sisustustyynyjä ja sohvatyynyjä. Tutustu valikoimaan!

Sisätyynyt – Kaikenkokoiset ja pehmoiset – IKEA

Sisätyynyt – Kaikenkokoiset ja pehmoiset – IKEA

Sisätyyny on tyyny, joka voidaan sujauttaa erilaisten tyynyliinojen sisään. Tutustu laajaan valikoimaamme laadukkaita sisätyynyjä!

Keywords: ikea untuvatyyny, ikea höyhentyyny