Ikea vaipanvaihtoalusta

Vauvanhoitotarvikkeet – Hoitopöydän tarvikkeet – IKEA

Vauvanhoitotarvikkeet – Hoitopöydän tarvikkeet – IKEA

VÄDRA Hoitoalustan päällinen, valkoinen, 48×74 cm Pehmeällä froteepäällisellä vauvan on mukava maata vaipanvaihdon aikana. Helposti paikalleen laitettava ja …

Vauvanhoitotarvikkeet auttavat hoitamaan asiat nopeasti kun tilanne sitä vaatiin. Tutustu valikoimaan hoitopöydän tarvikkeita verkkokaupassa tai tavaratalossa.

VÄDRA Hoitoalusta, 48×74 cm – IKEA

Ne myös hengittävät hyvin ja imevät kosteutta, joten ne ovat miellyttäviä ihoa vasten. Nykyään IKEA käyttää yhä enemmän kierrätyspuuvillaa. Pyrimme myös …

VÄDRA Hoitoalusta, 48×74 cm Pehmeä vaahtotäyte ja korotetut reunat tekevät hoitohetkistä turvallisia ja mukavia lapsellesi. Valmistettu vaarattomasta muovista, joka on helppo pyyhkiä puhtaaksi. Kolme korkeampaa reunaa lisäävät turvallisuutta ja pienentävät putoamisriskiä.

SKÖTSAM Hoitoalusta, valkoinen, 53x80x2 cm – IKEA

Koko Suomi · Hoitoalusta · Hoitoalusta · Ikea Vädra hoitoalustan päällinen · Ikea Vädra hoitoalusta · Ikean uusi hoitoalusta. Käyttämätön · Ikea hoitoalusta.

SKÖTSAM Hoitoalusta, valkoinen, 53x80x2 cm. Neljä ilmatäytteistä reunaa ovat vauvalle pehmeitä ja tekevät tärkeistä vaipanvaihtohetkistä mukavia ja turvallisia. Valmistettu turvallisesta muovista, joka on helppo pyyhkiä ja puhdistaa.

Vauvan hoito ja vaipanvaihto – Laaja tuotevalikoima – IKEA

Vauvan hoito ja vaipanvaihto – Laaja tuotevalikoima – IKEA

Koko Suomi · Ikean puhallettava hoitoalusta ja päällinen · Hoitoalusta · Hoitoalusta · Vädra – vaipanvaihtoalusta / hoitoalusta · Ikea Skötsam hoitoalusta …

Mitä kaikkea tarvitsetkaan vauvan hoitoon ja vaipanvaihtoon, sen löydät meiltä. Katso kattava valikoima vauvanhoitotuotteita ja tarvikkeita, kuten hoitopöytiä.

LEN Hoitoalusta, pallokuvio, harmaa, 90×70 cm – IKEA

LEN Hoitoalusta, pallokuvio, harmaa, 90×70 cm. Ensimmäinen vaipanvaihto voi tuntua haasteelliselta, mutta pehmeällä hoitoalustalla siitä tulee turvallinen ja mukava hetki sinulle ja vastasyntyneelle vauvallesi. Helppo ottaa mukaan matkalle.

VÄDRA Hoitoalustan päällinen, valkoinen, 48×74 cm – IKEA

VÄDRA Hoitoalustan päällinen, valkoinen, 48×74 cm Pehmeällä froteepäällisellä vauvan on mukava maata vaipanvaihdon aikana. Helposti paikalleen laitettava ja irrotettava päällinen sopii täydellisesti VÄDRA-hoitoalustaan, ja se kestää pesua kerrasta toiseen.

SKÖTSAM Hoitoalustan päällinen, mustikkakuvioitu/valkoinen …

SKÖTSAM Hoitoalustan päällinen, mustikkakuvioitu, valkoinen, 83×55 cm – IKEA

SKÖTSAM Hoitoalustan päällinen, mustikkakuvioitu, valkoinen, 83×55 cm. Päällinen on valmistettu puuvillasta ja polyesteristä, pehmeistä materiaaleista, jotka tuntuvat mukavilta lapsen ihoa vasten. Pehmeä ja sileä pinta on kestävä, eikä sisällä mitään haitallisia aineita, ftalaatteja tai kemikaaleja, jotka voisivat vahingoittaa lapsesi ihoa tai terveyttä.

Hoitoalusta – Koko Suomi, Tori.fi

Koko Suomi, Tori.fi

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 46ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Koko Suomi, Tori.fi

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 46ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Keywords: ikea vaipanvaihtoalusta