Ikea vihreä matto

VINDUM Matto, korkea nukka, vihreä, 170×230 cm – IKEA

Matot tuovat kotiisi kodikkaan ja akustoivan tunnelman. … Vertaile. Vertaile. STARREKLINTE Matto, kudottu, luonnonvärinen/vaaleanvihreä, 120×180 cm …

VINDUM Matto, korkea nukka, vihreä, 170×230 cm Paksu nukka tuntuu pehmeältä ja houkuttelevalta – jos sohva on jo täynnä, matolta löytyy lisää mukavia istumapaikkoja. Kutomiseen on käytetty erisävyisiä lankoja, mikä tekee maton pinnasta elävän.

Matot – Laadukkaat matot edullisesti – IKEA

Matot – Laadukkaat matot edullisesti – IKEA

Isot matot kuten juuttimatto, villamatot, puuvillamatot, viskoosimatot ja nukkamatot ovat sisustuselementtejä. Osta myös jätti matto meiltä. Tutustu!

Matot tuovat kotiisi kodikkaan ja akustoivan tunnelman. IKEA-matto on laadukas ja edullinen valinta. Iso matto rajaa kodin istuma-alueet. Katso!

VONSBÄK Matto, matala nukka, tummansininen, 170×230 …

VONSBÄK Matto, matala nukka, tummansininen, 170×230 cm – IKEA

VONSBÄK Matto, matala nukka, tummansininen, 170×230 cm Vintage-ilme on viehättävän kuluneen näköinen ja tuo huoneeseen oman tunnelmansa. Nukka on matalaa, ja matto toimii niin sohvan vieressä kuin ruokapöydänkin alla. Kuvio näyttää haalistuneelta ja kuluneelta, mikä luo matolle vintage-ilmeen.

Isot matot – Puuvillamatto, juuttimatto, nukkamatto – IKEA

Isot matot – Puuvillamatto, juuttimatto, nukkamatto – IKEA

Isot matot kuten juuttimatto, villamatot, puuvillamatot, viskoosimatot ja nukkamatot ovat sisustuselementtejä. Osta myös jätti matto meiltä. Tutustu!

SÖNDERÖD Matto, korkea nukka, vaalea harmaanvihreä …

SÖNDERÖD Matto, korkea nukka, vaalea harmaanvihreä, 170×240 cm – IKEA

SÖNDERÖD Matto, korkea nukka, vaalea harmaanvihreä, 170×240 cm SÖNDERÖD-matto on sekä miellyttävän näköinen että tuntuinen. Harmoninen kuvio on saanut inspiraationsa luonnosta ja vesiväreistä, ja paksu matto tuntuu ihanan pehmeältä jalkojen alla.

AVSKILDRA Matto, kudottu, käsin tehty tummanvihreä …

AVSKILDRA Matto, kudottu, käsin tehty tummanvihreä, 170×240 cm – IKEA

AVSKILDRA Matto, kudottu, käsin tehty tummanvihreä, 170×240 cm Tämän syvän metsänvihreän maton paksu villapunos tuntuu jalkojen alla lämpimältä ja pehmeältä, ja lisäksi se vaimentaa hälyääniä. Pehmeä ja lämmin matto, jossa toistuvat vihreän eri sävyt.

VINDEBÄK Matto, korkea nukka, tummanvihreä, 133×195 cm

VINDEBÄK Matto, korkea nukka, tummanvihreä, 133×195 cm – IKEA

VINDEBÄK Matto, korkea nukka, tummanvihreä, 133×195 cm Miellyttävän tuntuisessa matossa on kaksisävyinen meleeraus, ja se tuo kodikkuutta ja eloisuutta esimerkiksi olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Maton liukuestepohja suojaa lattiaa, joten erillistä liukuestettä ei tarvita.

STOENSE Matto, matala nukka, vaalea oliivinvihreä … – IKEA

STOENSE Matto, matala nukka, vaalea oliivinvihreä, 133×195 cm – IKEA

STOENSE Matto, matala nukka, vaalea oliivinvihreä, 133×195 cm Paksu ja pehmeä nukka tuntuu mukavalta, ja maton lempeät värit ja kevyt hohde luovat huoneeseen harmoniaa. Onko asunnossasi paljon lattia-alaa? Aseta lattialle useita mattoja vierekkäin – korkea nukka peittää rajat.

STORABO Matto, vihreä, 75×133 cm – IKEA

STORABO Matto, vihreä, 75×133 cm Pois tieltä! Lapsi voi viettää näillä teillä tuntikausia harjoitellen pysäköintiä, junan kuljettamista tai helikopterilla nostamista. Sopii täydellisesti yhteen LILLABO-sarjan leluautojen ja hahmojen kanssa.

Keywords: ikea vihreä matto, ikea matto vihreä, vihreä matto ikea