Ikea voxtorp

VOXTORP Ovi, matta valkoinen, 40×80 cm – IKEA

VOXTORP Ovi, matta valkoinen valkoinen, 40×80 cm – IKEA

VOXTORP-etusarjat, joissa on valkoinen mattapinta, luovat modernin ilmeen ja antavat valoisan ja tilavan vaikutelman. Integroidut vetimet sulautuvat niihin …

VOXTORP Ovi, matta valkoinen valkoinen, 40×80 cm. VOXTORP on sileä, mattapintainen ovi, jossa on upotetut vetimet. Se luo keittiöön selkeitä linjoja ja avoimen, modernin ulkonäön.

VOXTORP Ovi, korkeakiilto valkoinen, 40×80 cm – IKEA

VOXTORP Ovi, korkeakiilto valkoinen, 40×80 cm. Kiiltävät pinnat sopivat kaikille aina tyylikkäistä minimalisteista riehakkaisiin lapsiperheisiin. Kosteus ja kolhut eivät ole ongelma, ja tahrat on helppo pyyhkäistä pois.

VOXTORP Ovi, tummanharmaa, 40×80 cm – IKEA

VOXTORP Ovi, tummanharmaa, 40×80 cm. VOXTORP on sileä ovi, jossa on upotetut vetimet. Se luo keittiöön selkeitä linjoja ja avoimen, modernin ulkonäön.

VOXTORP-ovet & -etusarjat, mattavalkoinen – IKEA

VOXTORP-ovet & -etusarjat, mattavalkoinen – IKEA

VOXTORP-ovet & -etusarjat, mattavalkoiset keittiön ovet. Integroidut vetimet ja 25 vuoden takuu. Tutustu valikoimaan!

Mattavalkoinen VOXTORP-keittiö – IKEA

Mattavalkoisessa VOXTORP-keittiössä on moderni ilme – IKEA

Etsitkö valkoisia keittiön ovia? Tutustu sulavalinjaisiin, mattavalkoisiin VOXTORP-keittiöoviin, joissa integroidut vetimet. Lisätietoja on osoitteessa IKEA.fi ja IKEA-tavaratalossasi.

VOXTORP Ovi, matta valkoinen, 30×60 cm – IKEA

VOXTORP Ovi, matta valkoinen, 30×60 cm VOXTORP-etusarjat, joissa on valkoinen mattapinta, luovat modernin ilmeen ja antavat valoisan ja tilavan vaikutelman. Integroidut vetimet sulautuvat niihin ja korostavat minimalistista tyyliä. Sileä mattapinta tuntuu mukavalta kättä vasten.

VOXTORP Ovi, tammikuvio tammi, 60×40 cm – IKEA

VOXTORP Ovi, tammikuvio tammi, 60×40 cm. Virtaviivainen ilme ilman vetimiä. VOXTORP-oven sulavat linjat ja integroidut kädensijat korostavat keittiösi modernia ilmettä.

VOXTORP Laatikon etusarja, matta valkoinen, 80×40 cm

VOXTORP Laatikon etusarja, matta valkoinen valkoinen, 80×40 cm – IKEA

VOXTORP Laatikon etusarja, matta valkoinen valkoinen, 80×40 cm. VOXTORP on sileä, mattapintainen laatikon etusarja, jossa on upotetut vetimet. Se luo keittiöön selkeitä linjoja ja avoimen, modernin ulkonäön.

VOXTORP Ovi, matta valkoinen, 60×100 cm – IKEA

VOXTORP Ovi, matta valkoinen valkoinen, 60×100 cm – IKEA

VOXTORP Ovi, matta valkoinen valkoinen, 60×100 cm. VOXTORP on sileä, mattapintainen ovi, jossa on upotetut vetimet. Se luo keittiöön selkeitä linjoja ja avoimen, modernin ulkonäön.

Keywords: ikea voxtorp, voxtorp ikea