Rusta elsaform

Matto, villasekoitusta Elsaform Annie – Rusta

Matto, villasekoitusta Elsaform Annie 200×290 cm Harmaa 65% villaa / 35% puuvillaa – Suuret matot – Rusta.com

Matto on valmistettu rivissä olevista, huovutetuista palloista, mikä antaa matolle kiinnostavan ilmeen ja tekee siitä erittäin paksun ja pehmeän jalkojen alla.

Uudista kotisi ilme Annie-villasekoitematolla, joka on saanut inspiraatiota pohjoismaisesta luonnosta. Matto on valmistettu rivissä olevista, huovutetuista palloista, mikä antaa matolle kiinnostavan ilmeen ja tekee siitä erittäin paksun ja pehmeän jalkojen alla.

Harmaa matto on käsin kudottu, joten jokaisen maton ulkonäkö on yksilöllinen. Villa on uskomaton materiaali, joka on sekä eloisa ja kaunis että likaa hylkivä. Lika jää maton pinnalle ja on helppo poistaa imuroimalla tai tuulettamalla. Villaa sisältävät matot nukkaantuvat luonnostaan. Imuroi, ravista ja käännä matto säännöllisesti.

Matto, villasekoitusta Elsaform Amalia – Rusta

Matto, villasekoitusta Elsaform Amalia 200×290 cm Luonnonvärinen 85% villaa / 10% puuvillaa / 5% muita kuituja – Suuret matot – Rusta.com

Elsaformin Amalia-matossa on kaunis kuviointi, joka muodostuu sileän kudoksen ja pidemmän nukan yhdistelmästä.

Elsaformin Amalia-matossa on kaunis kuviointi, joka muodostuu sileän kudoksen ja pidemmän nukan yhdistelmästä.

Matto, villasekoitusta Elsaform Alva – Rusta

Matto, villasekoitusta Elsaform Alva 160×230 cm Tummanharmaa 65% villaa / 24% polyesteriä / 9% puuvillaa / 2% muita kuituja – Keskikokoiset matot – Rusta.com

Villa on uskomaton materiaali, joka on sekä eloisa, kaunis että likaa hylkivä. Lika jää maton pinnalle ja on helppo poistaa imuroimalla tai tuulettamalla.

Alva on tyylikäs, pohjoismaisen luonnon inspiroima villasekoitematto. Matto on kudottu sileäksi, siinä on klassinen kuviointi ja koristeelliset hapsut. Villa on uskomaton materiaali, joka on sekä eloisa, kaunis että likaa hylkivä. Lika jää maton pinnalle ja on helppo poistaa imuroimalla tai tuulettamalla. Uudista kotiasi ihanalla villasekoitematolla – se on pehmeä jalan alla ja kaunis katsoa. Villaa sisältävät matot nukkaantuvat luonnostaan. Imuroi, ravista ja käännä matto toisin päin säännöllisesti.

Tummanharmaa matto sopii useimpiin koteihin ja sisustustyyleihin.

Lautanen Elsaform 27 cm Harmaa Kivitavara – Astiat – Rusta

Lautanen Elsaform 27 cm Harmaa Kivitavara – Astiat – Rusta.com

Kuljetusalan lakon vuoksi kaikkien verkkotilausten toimitukset viivästyvät. x.

Savitavaralautanen.

Villamatto Elsaform Arwen 160×230 cm Luonnonvärinen Villa

Villamatto Elsaform Arwen 160×230 cm Luonnonvärinen Villa – Keskikokoiset matot – Rusta.com

Pohjoismaisen luonnon inspiroima villamatto. Luonnonvärinen matto on käsin kudottu, joten jokaisen maton ulkonäkö on yksilöllinen. Villa on uskomaton materiaali …

Elsaformin Arwen-matossa on paksu nukka, jossa on tyylikäs, leikattu kuvio. Pohjoismaisen luonnon inspiroima villamatto.

Luonnonvärinen matto on käsin kudottu, joten jokaisen maton ulkonäkö on yksilöllinen. Villa on uskomaton materiaali, joka on sekä eloisa ja kaunis että likaa hylkivä. Villan luonnolliset rasvat antavat matolle sen likaa ja tahroja hylkivän ominaisuuden. Lika jää maton pinnalle ja on helppo poistaa imuroimalla tai tuulettamalla. Villaa sisältävät matot nukkaantuvat luonnostaan. Imuroi, ravista ja käännä matto säännöllisesti. Uudista kotiasi tällä villamatolla – pehmeä jalan alla ja kaunis katsella. Saatavana useita kokoja. 

Matto, villasekoitusta Elsaform Agnes – Rusta

Matto, villasekoitusta Elsaform Agnes 160×230 cm Luonnonvärinen 70% villa / 30% polyesteri – Keskikokoiset matot – Rusta.com

Matto, villasekoitusta Elsaform Agnes. 160×230 cm Luonnonvärinen 70% villa / 30% polyesteri. Saatavana useita värejä; Käsinkudottu. 14990. Koko. 160x230cm.

Agnes on pohjoismaisen luonnon inspiroima villamatto. Matto on käsinkudottu, joten jokaisen maton ulkonäkö on yksilöllinen. Villa on uskomaton materiaali, joka on sekä eloisa, kaunis että likaa hylkivä. Villan luonnolliset rasvat antavat matolle sen likaa ja tahroja hylkivän ominaisuuden. Lika jää maton pinnalle ja on helppo poistaa imuroimalla tai tuulettamalla. Uudista kotiasi tällä villamatolla – pehmeä jalan alla ja kaunis katsella. Villamatot nukkaantuvat luonnostaan. Imuroi, ravista ja käännä matto säännöllisesti.
Luonnonvärinen matto hylkii likaa ja kestää kulutusta, joten se sopii hyvin koteihin, joissa on lapsia tai lemmikkejä. Saatavilla useita värejä ja kokoja. Villaa sisältävät matot nukkaantuvat luonnostaan. Imuroi, ravista ja käännä matto säännöllisesti.

Syksyn uutuuksia Elsaformilta – Rusta

Rusta – Syksyn uutuuksia Elsaformilta

Elsaform-valikoimassa on tänä syksynä useita tekstiilejä katettuun pöytään, aina BCI-sertifioidusta puuvillasta valmistetuista pöytäliinoista ja lautasliinoista …

Piristä kotisi ilmettä Rustan valikoiman Elsaformin sisustusuutuuksilla. Meiltä löydät kaiken, aina pehmeistä matoista pöydän hienoon kattamiseen!

Keskikokoiset matot – Rusta

Keskikokoiset matot

Matto, villasekoitusta Elsaform Alva 160×230 cm Vaaleanharmaa 63% villaa / 16% polyesteriä / 9% puuvillaa / 9% nailonia / 3% muita kuituja.

Rusta ja Elsaform – Koti saaressa -blogi

Rusta ja Elsaform | Koti saaressa -blogi

19.9.2020 — Rusta ja Elsaform … Ensin ajattelinkin, että Elsaform on varmaan joku portugalilainen design-merkki, mutta tämä onkin Rustan oma …

Keywords: rusta elsaform