Rusta hyllynkannatin

Hyllynkannake 764 150 x 150 mm Musta – Helat – Rusta.com

Hyllynkannake 764 150 x 150 mm Musta – Helat – Rusta.com

Musta hyllynkannatin, teräs 200 x 200 mm. Käyttökohteet: Hyllyjen kiinnitykseen.

Musta hyllynkannatin, teräs 200 x 200 mm. Käyttökohteet: Hyllyjen kiinnitykseen

Hyllynkannake 764 200 x 200 mm Musta – Rusta

Hyllynkannake 764 200 x 200 mm Musta – Helat – Rusta.com

Musta hyllynkannatin, teräs 200 x 200 mm. Käyttökohteet: Hyllyjen kiinnitykseen.

Musta hyllynkannatin, teräs 200 x 200 mm. Käyttökohteet: Hyllyjen kiinnitykseen

Hyllynkannatin FXA 250x300mm harmaa – K-Rauta

Hyllynkannatin FXA 250x300mm harmaa. FXA. Suosittu, maalattu varastohyllynkannatin. Edullista fxa laatua. Värit: valkoinen, harmaa, musta.

Kannattimet | Karkkainen.com verkkokauppa

Tai valitse väriltään valmiiksi sopivan sävyinen hyllynkannatin: musta, valkoinen tai krominen. Rouheutta ja kerroksellisuutta sisutukseen syntyy, …

Kannattimet hyllyyn ja seinälle

Kannattimet mahdollistavat omaan tarpeeseen räätälöidyn hyllytilan. Kannattimien ja liimapuulevyjen avulla loihdit juuri omien mittojen ja käyttötarkoitusten mukaiset säilytystilat. Hyllynkannakkeet ovat tismalleen oikea valinta tee-se-itse -henkiselle sisustajalle sekä uniikkiin makuun luottavalle nikkarille. Luo nopeasti upeaa, omaan tyyliin kolahtavaa jälkeä edulliseen hintaan. Ratkaise monta säilytyspulmaa kotona, autotallissa ja varastotiloissa!

Rakenna yksilölliset hyllykokonaisuudet kannattimien avulla!

Kärkkäisen valikoimista löydät kannattimien lisäksi tarvittavan puutavaran, liimat ja ruuvit näppärään DIY-projektiin. Loihdi tarpeisiisi sopiva kirjahylly olohuoneeseen tai makuutiloihin. Ikkunalaudan kannatin ja siihen sopiva taso on juuri oikeanlainen sisustusprojekti aloittelijalle! Mikäli rakentaminen ei ole juttusi, Kärkkäiseltä saat edullisesti myös valmiit hyllyt kotiasi kaunistamaan!

Kannattimia löytyy moderniin, romanttiseen sekä perinteiseen makuun sopivina. Puusta valmistetut kannattimet on kätevä maalata lopuksi lempivärillä. Tai valitse väriltään valmiiksi sopivan sävyinen hyllynkannatin: musta, valkoinen tai krominen. Rouheutta ja kerroksellisuutta sisutukseen syntyy, kun puulevyn sijaan hyllytasona käyttää vanhaa lautaa tai ajopuun kappaletta.

Vielä helpommalla pääset, kun hankit kannattimien kaveriksi seinäkiskot, joihin kannattimet yksinkertaisesti loksautetaan kiinni. Jatkossa kannattimien paikkaa ja samalla hyllytilan korkeutta on helppo säädellä vaihtuvan tarpeen mukaan. Seinäkiskot ovat parhaimmillaan varastointitiloissa, kuten autotallissa tai vaatehuoneessa. Sijoita vaatehuoneeseen myös vaatetangon kannatin tankoineen. Näin voit säilyttää asujasi henkareissa siististi ja kompaktisi.

Hyllynkannatin sopii myös ulos

Käytä tilaa luovasti myös ulkona! Sisältä tutut elementit pukevat kauniisti myös puutarhaa. Kannatin on pihamaalla erittäin kätevä seinäkiinnike. Asenna se lähelle ulko-ovea, piharakennuksen pieleen tai tolppaan – kannatin valaisee lyhdyn kanssa kauniisti talvi-iltaa tai hämärtyvää kesäyötä. Valitse lyhdyn sisälle näppärä, ajastimella toimiva led-kynttilä. Led-valaisimet ovat kestäviä ja toimivat yhdellä paristoparilla tavattoman pitkään. Ajastimen ansiosta lamppu sammuu ja syttyy itsestään haluttuun aikaan, eikä sytytyksestä tarvitse itse huolehtia lainkaan.

Amppelin kannatin tarjoaa kesäkukille kekseliäitä sijoituspaikkoja parvekkeelle sekä terassille. Puutarhuri tarvitsee hyllytilaa myös ruukkukasveille sekä saviruukkujen säilytykseen. Metalliset varastointihyllyt ovat kätevä vaihtoehto varaston uumeniin, mutta jos hyllyt asennetaan aivan silmien alle osaksi pihaa, täytyy kokonaisuuden sopia puutarhan muuhun tunnelmaan.

Hyllynkannattimet ja hyllyt | Osta Clas Ohlsonilta

Hyllynkannatin Wire musta, 2 kpl Kolme eri kokoa. Wire-hyllynkannatin, musta – tee itse omat hyllysi mittojen muk…. 5,99. Vaihtoehdot.

Osta Hyllynkannattimet ja hyllyt Clas Ohlsonin verkkokaupasta tai jostakin myymälästämme

Kulmakannatin – Biltema.fi

Kulmakannatin ; HYLLYNKANNATIN 220MM. 87-167 · 220 mm ; HYLLYNKANNATIN 170MM. 87-166 · 170 mm ; HYLLYNKANNATIN 470MM. 87-170 · 470 mm ; HYLLYNKANNATIN 120MM. 87-165.

Kulmakannatin

HYLLYNKANNATIN – IKH

Katso HYLLYNKANNATIN hakutulokset verkkokaupassamme. Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita. Nopea toimitus!

Habo muovinen hyllynkannatin 1566 7mm valkoinen 12kpl

Habo muovinen hyllynkannatin 1566 7mm valkoinen 12kpl | Prisma verkkokauppa

Habo muovinen hyllynkannatin 1566 7mm valkoinen 12kpl ja tuhansittain muita tuotteita löydät Prisman verkkokaupasta. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

Pythagoras hyllynkannatin, 2 kpl, valmistaja Maze – Pinterest

Pythagoras hyllynkannatin, 2 kpl, valmistaja Maze | Maze, Storage system, Traditional garden

May 16, 2020 – Osta Pythagoras hyllynkannatin, 2 kpl tuotemerkiltä Maze sivustoltamme Nordic … the brackets allow you to let your imagination run wild…

May 16, 2020 – Osta Pythagoras hyllynkannatin, 2 kpl tuotemerkiltä Maze sivustoltamme Nordic Nest ✓ Ilmainen toimitus yli 79€* tilauksille

Keywords: rusta hyllynkannatin, hyllynkannatin rusta