Rusta jigit

Jigit – Rusta

Jigit

Jigin pehmeä materiaali takaa sille herkän uinnin, joka kalastaa myös erittäin hitaassakin kelauksessa. Värejä ja jigejä löytyy useita erilaisia vaihtoehtoja …

Tarvikkeet verkkokalastukseen ja pyydyskalastukseen löydät Rustasta. Valikoimastamme löydät kalaverkot, katiskat, merrat ja rysät sekä pyydysmerkit.

Jigit | Kalastusvälineet.fi

Jigisetti kuhalle Veka 20 kpl 1 (16 jigit + 4 jigipäät) – Jigit – Rusta.com

… parhaat ottivärit valmiiseen rasiaan, sekä sopivat jigipäät. Sarja sisältää 16 jigiä ja 4 jigipäätä. Jigit ovat pyytäviä sekä kestäviä haarapyrstöjigejä.

Suomessa ahvenen ja kuhan pilkintä on koko ajan kasvava kalastusmuoto. Samaa voi sanoa ahvenen sekä kuhan jigikalastuksesta avovesikaudella. Olemme koonneet sopivan aloituspakkauksen avovesi- sekä talvikauteen, jossa kaikki tarvittava.

Tähän lajitelmaan on valittu parhaat ottivärit valmiiseen rasiaan, sekä sopivat jigipäät. Sarja sisältää 16 jigiä ja 4 jigipäätä. Jigit ovat pyytäviä sekä kestäviä haarapyrstöjigejä.

Vieheet 2017 – Jigien jatkot – Erälehti.fi

Jigi Relax Kopyto 2.5″ 58 5 kpl/pkt – Jigit – Rusta.com

Relax Kopyto 2,5” on urapyrstöisten kalajigien edelläkävijä. Sen suurimpia vahvuuksia on erittäin herkkä ja kylkiä kääntelevä uinti.

Relax Kopyto 2,5” on urapyrstöisten kalajigien edelläkävijä. Sen suurimpia vahvuuksia on erittäin herkkä ja kylkiä kääntelevä uinti. Malli toimii pientä saaliskalaa syöville kuhalle ja ahvenelle. Paras uinti ja tarttuvuus saavutetaan käyttämällä nro 1/0 koukkua.

jigin pituus: 6,25 cm
paino: 3,2 g
koukkusuositus: 1/0
Made in U.S.A

Lucky John Tioga 3,4″ jigi 6 kpl/pkt – Happy Angler

Jigit | Kalastusvälineet.fi

Jigipäät, -koukut ja -tarvikkeet. RUTHLESS Ice Jig Head. 4,90€ · Jigit. RUTHLESS Orka Small Fish. 3,90€ – 4,90€ · ALE 50%. Jigit. STORM So-Run Joker Vert · Ale!

Storm So-Run Hypno Grub 4″ Jigi 6 Kpl / Pkt

Vieheet 2017 – Jigien jatkot – Erälehti.fi

13.12.2017 — Seuraavassa listatut jigit ovat siis varmasti parempia ottipelejä kuin minkä kuvan voisi ehkä saada niiden sijoittumisesta tähän sarjaan.

Ice Jig Head Ruthless 7g

Lucky John Tioga 3,4″ jigi 6 kpl/pkt | Happy Angler

Lucky John Tioga jigi on suunniteltu erityisesti ahvenen ja kuhan kalastukseen. Ainutlaatuinen muoto ja rungon liikkeen vaihtelu, houkuttelevat saalista …

Happy Angler

Storm So-Run Joker Shad 5kpl jigi – Karkkainen.com

Storm So-Run Hypno Grub 4″ Jigi 6 Kpl / Pkt – Kalastuskauppa24.fi

Kun muotoiluun yhdistetään Storm So-Run jigeissä käytettävä erittäin herkkäliikkeinen, kelluva materiaali on saatu aikaan ainutlaatuinen jigi.

Ice Jig Head Ruthless 7g – Ruthless shop

Ruthless Ice Jig Head pilkkijigipää toimii erinomaisesti käytettynä mm. Orka Small Fish jigien kanssa sekä talvella avannosta kalastettaessa, että avovesillä …

Storm So-Run Joker Shad 5kpl jigi | Karkkainen.com verkkokauppa

Suomalaiset kalastusoppaat ovat koonneet kokemukseensa perustuen omat nimikkosarjansa Storm So-Run -jigeistä. Ne edustavat oppaan näkemystä eri kalalajeille …

Suomalaiset kalastusoppaat ovat koonneet kokemukseensa perustuen omat nimikkosarjansa Storm So-Run -jigeistä. Ne edustavat oppaan näkemystä eri kalalajeille parhaiten toimivista väreistä. Toinen lajitelma on suunniteltu aurinkoiseen keliin ja toinen pilvisen päivän varalle.

Pilvisen sään lajitelma sisältää So-Run Joker Shad 05 värit:

  • DW
  • PB
  • P
  • SS
  • DC

Aurinkoisen sään lajitelma sisältää So-Run Joker Shad 05 värit:

  • CA
  • LC
  • BG
  • SO
  • MO

Melapyrstöllä ja kalamaisella rungolla varustettu Storm So-Run Joker Shad -jigi toimii niin heitettynä kuin vertikaalijiginäkin.

Storm So-Run-jigeissä käytetään laadukasta materiaalia, joka normaalista poiketen on kelluvaa. Kelluvuus tarkoittaa herkkäliikkeisyyttä ja pyytävyyttä.

Tutustu vertikaalijigaukseen: www.kireitasiimoja.fi/vertikaalijigaus
Tutustu heittojigaukseen: www.kireitasiimoja.fi/kuhan-perinteinen-heittojigaus

Keywords: rusta jigit