Rusta pienkonebensiini

2-T pienkonebensiini Teho+ 5 l – Auton hoito – Rusta.com

2T pienmoottoribensiini palaa lähes täydellisesti, jolloin palotilaan syntyy vähemmän karstaa ja pakokaasut ovat puhtaampia, näin myös moottori pysyy …

Teho+ 2T pienmoottoribensiini on tarkoitettu käytettäväksi 2-tahtimoottorilla varustetuissa työkoneissa ja kulkuvälineissä (moottorisahat, moottorikelkat jne.) Erittäin matala-aromaattista alkylaattibensiiniä, joka on lähes hajutonta. Sisältää 2% synteettistä 2-tahtimootoriöljyä, sopii myös talvikäyttöön. 2T pienmoottoribensiini palaa lähes täydellisesti, jolloin palotilaan syntyy vähemmän karstaa ja pakokaasut ovat puhtaampia, näin myös moottori pysyy puhtaampana. Teho+ pienmoottoribensiini säilyttää ominaisuutensa pidempään ja soveltuu sellaisenaan hyvin säilytysbensiiniksi.

Maksimoi ajokokemus hyvillä autonhoitotuotteilla! – Rusta

2-T pienkonebensiini Teho+ 5 l. 1790. 19,90. Säästä 2.-. Vain tavarataloista · 4-T pienkonebensiini Teho+ 5 l. 1790. 19,90. Säästä 2.-. Vain tavarataloista.

Rustasta laadukkaat autonhuoltotuotteet innokkaille autoilijoille aina kilpailukykyisin hinnoin. Tervetuloa ostoksille tavarataloihimme!

Pienkonebensiinit puutarhakoneisiin ja pienkoneisiin – K-Rauta

Pienkonebensiini niin 4-tahtisiin kuin 2-tahtisiin moottoreihin K-Raudasta. Löydät meiltä pienkonebensiinit polttoaineeksi koneisiisi.

Pienkonebensiini 4T, 5 l | tokmanni.fi

Pienkonebensiini 4T, 5 l ; Korkeus: 33 cm ; Leveys: 19 cm ; Pituus: 14 cm ; Paino: 3.55 kg.

Pienkonebensiini 4T, 5 l edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta. Toimitus 2–5 arkipäivää. Tutustu ja tilaa!

Pienkonebensiini 2T, 5 l | tokmanni.fi

Pienkonebensiini 2T, 5 l edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta. Toimitus 2–5 arkipäivää. Tutustu ja tilaa!

Pienkonebensiini | Motonet Oy

Korkealaatuinen pienkonebensiini on kehitetty sellaiseksi, että sen haihtuma ja pakokaasupäästöt aiheuttavat mahdollisimman vähän haittaa sekä käyttäjille että …

Motonetista saat myös pienkonebensiiniä joka soveltuu kaikkiin pieniin moottoreihin. Toimii hyvin myös säilytysbensiininä, esim. talven yli.

Teho+ 2T 5l pienkonebensiini | Karkkainen.com verkkokauppa

Teho+ 2T Pienmoottoribensiini on tarkoitettu käytettäväksi 2-tahtimoottorilla varustetuissa työkoneissa ja kulkuvälineissä (moottorisahat, …

Teho+ 2T Pienmoottoribensiini on tarkoitettu käytettäväksi 2-tahtimoottorilla varustetuissa työkoneissa ja kulkuvälineissä (moottorisahat, moottorikelkat jne.) Erittäin matala-aromaattista alkylaattibensiiniä ja on lähes hajuton. Sisältää 2% synteettistä 2-tahtimootoriöljyä, sopii myös talvikäyttöön. Teho+ 2T Pienmoottoribensiini palaa lähes täydellisesti, jolloin palotilaan syntyy vähemmän karstaa ja pakokaasut ovat puhtaampia. Näin myös moottori pysyy puhtaampana. Teho+ 2T Pienmoottoribensiini säilyttää ominaisuutensa pidempään ja soveltuu sellaisenaan hyvin säilytysbensiiniksi.

H411 – Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia
H304 – Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin
H225 – Helposti syttyvä neste ja höyry
H315 – Ärsyttää ihoa
H336 – Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta

H411 – Giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter.
H304 – Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H225 – Mycket brandfarlig vätska och ånga.
H315 – Irriterar huden.
H336 – Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad.

Kemetyl 5l Pienmoottoribensiini 2-tahti | Prisma verkkokauppa

Kemetyl 5l Pienmoottoribensiini 2-tahti ja tuhansittain muita tuotteita löydät Prisman verkkokaupasta. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

DR Finland – DM2127 – 2-T pienkonebensiini Teho+ – Publitas

2-T pienkonebensiini Teho+

16 E L A E L A E L A 5 litraa Katso ! hintaa 14 17 ALE ALE ALE ALE ALE ALE ALE Katso ! hintaa 39 90 LEDlytyöskente a valo. Lisätietoja.

5 l

Keywords: rusta pienkonebensiini, pienkonebensiini rusta