Rusta puupelletti

Pelletit 15 kg – Pelletit ja briketit – Rusta.com

Auringonkukansiemenen kuoresta valmistettu pelletti on ominaisuuksiltaan ainutlaatuinen, erittäin korkean lämpöarvon omaava pelletti.

Auringonkukansiemenen kuoresta valmistettu pelletti on ominaisuuksiltaan ainutlaatuinen, erittäin korkean lämpöarvon omaava pelletti. Sen lämpöarvo 5,3 kWh/kg eli suurempi kuin puupohjaisella pelletillä (4,9 kWh/kg). Muuten pelletti vastaa ominaisuuksiltaan puupellettiä. 100 % luonnonmukainen tuote palaa puhtaasti ja tuottaa paljon lämpöä – lisäksi poltossa vapautuva hiilidioksidimäärä on alhainen ja verrattavissa luonnollisessa hajoamisessa vapautuvaan määrään. Auringonkukkaöljyn valmistuksen sivutuotteena syntyvä kuoriaines puristetaan suurella voimalla korkeassa lämpötilassa, jolloin saadaan hyvin koossa pysyvä pellettinappula. Tuotetta on turvallista käyttää vaativimmissakin tulisijoissa ja myös tavallisissa tulisijoissa erillisen pellettiarinan kanssa.

• Lämpöarvo 5,3 kWh/kg • Halkaisija: 6–8 mm • Pituus: 10–30 mm • Kosteuspitoisuus: 5–10 %

Puupelletit | Pellettiä lämmitykseen ja kuivikkeeksi – K-Rauta

Puupelletti on mitä mainioin polttoaine sillä se on ympäristöystävällinen, vaivaton käyttää ja lämpöarvoltaan todella tehokas.

Kauppa – SAKISI

Puupelletti suursäkki 500 kg. 240,00 € … Puupelletti pikkusäkki lava 832 kg (52 x 16 kg). 416,00 € … Lintuverkko 2 m x 200 m (Rulla). 300,00 € 200,00 €.

Tuotteet Archive – SAKISI

Puupelletti 16kg | Prisma verkkokauppa

Puupelletti 16kg. 9,95 €. Hinta ja saatavuus voivat vaihdella myymälöittäin. Viimeisen 30 päivän alin hinta: 14,95 €. Tuotetta ei juuri nyt ole saatavilla …

Puupelletti 16kg ja tuhansittain muita tuotteita löydät Prisman verkkokaupasta. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

Parhaasta puusta. – Puupelletti – Tammiston Puu Oy

Tammiston Puu Oy – Parhaasta puusta. – Puupelletti

Puupelletti. Kotimaisesta vähäpölyisestä puuraaka-aineesta valmistettua 8 mm:n seulottua pellettiä. Sideaineeton. Pakkauskoot 500 kg ja 16 kg säkeissä.

Tammiston Puu Oy jalostaa suomalaisesta puusta tyylikkäitä piharakenteita, kalusteita, pakkausmateriaaleja, sisä- ja ulkoverhouspaneeleja sekä kestopuuta.

Puupelletti Pro 15 kg | Polttoaineet ja lämmitysöljy | hankkija.fi

Pelletti on ekologinen tapa tuottaa lämpöenergiaa, josta hyötyy luonnon lisäksi itse lämmittäjä. Puupelletti kun on edullinen ja helppokäyttöinen raaka-aine …

ProPellet puupelletti, valmistaja ProPellet Oy, valmistusmaa Suomi. Puupelletti on valmistettu puunjalostustusteollisuuden sivuvirroista, kuten kutterilastu ja sahanpuru.

Pelletti kissanhiekka 10L – Puuilo

Pelletti kissanhiekka 10L | Puuilo

Puupelletit soveltuvat lisäksi esim. kanien, marsujen ym. pienten lemmikkien häkkeihin ja laatikoihin pohjapuruksi. Pellettipohjainen kissanhiekka on …

Wood Litter Kissanhiekka on valmistettu puupelleteistä ja on 100% luonnontuote. Puupelletit soveltuvat lisäksi esim. kanien, marsujen ym. pienten lemmikkien häkkeihin ja laatikoihin pohjapuruksi. Pellettipohjainen kissanhiekka on hygieeninen ja imee itsee

Pelletin polttokori – Puuilo

Pelletin polttokori | Puuilo

Pelletin polttokori ; LumoX EkoAir pellettipoltin. 159,00 € ; Auringonkukka polttopelletti 15kg. 10,90 € ; Puubriketti havu n. 10kg. 9,99 € ; Puupelletti 15kg LV.

Kotimainen pelletin polttokori tulisijoihin.Polttokorin ansiosta pelletit palavat suurella liekillä puhtaasti ja tehokkaasti.

PUUPELLETTI tarjoukset – PUUILO • Tämän päivän tarjous …

PUUPELLETTI tarjoukset – PUUILO • Tämän päivän tarjous tarjouslehdistä

Puuilo Puupelletti – Hinta ja alennus. Katso liikkeen Puuilo tämän viikon tarjoukset tuotteesta puupelletti alennuksilla, jotka ovat voimassa 30.01.2023 alkaen.

Upeat tarjoukset ja alennuskupongit tuotteelle puupelletti liikkeessä Puuilo. ✨ Katso alennus ja tarjous suosituimmilta myyjiltä. ⭐

Keywords: rusta puupelletti